Archimed yazdı:Auto Motor&Sport dergisi bildiğiniz üzere Almanya'da 2 haftada 1 basılıyor.
Kapağında Mercedes GLA olan sayının ortasında saatlerle ilgili birkaç sayfa ayırmışlardı. Orada da bazı saat modelleriyle bazı otomobil modellerini eşleştirmişlerdi. Derginin ilgili sayfalarını nette bulabilir miyiz, emin değilim.
Orada da hatırladığım kadarıyla Rolex Submariner Porsche 911, Rolex Daytona Ferrari 456 GT (yanlış hatırlamıyorsam), Omega Speedmaster BMW'nin 1970'lerde üretilen bir modeliyle, Tag Heuer 1887 Alfa Romeo 4C ile, IWC Ingenieur 1980's Audi Quattro, vs eşleştirilmişti..
Aslinda bu karsilastirmalarin hepsinin altinda Ayni mantik yürütülmüs. Karakter!!!
911 ile Submariner benim'de sürekli biribirine benzettigim iki ürün. 50 senedir dizayn üzerinde cok fazla oynamadan update edilen ve cekiciligini ilk gün ki gibi elinde tutan modeller. Daytona modelleri aynen Ferrarinin GT serilerinde ki gibi kendini ciddi sekilde degistirerek gelisen modeller. Daytonanin 6239'dan itibaren gelistirilen yapisi ile Ferrari 250 GT, 456, 575, 612, 599, F12 tarihi benim gözümde büyük benzerlikler tasiyor. Diger karsilastirmalarin tamamini anlamama ragmen Omega Speedmaster ile BMW arasinda bir iliski kuramadim. Siz hic masa örtüsü (speedmaster basel 2013 versiyonu) gibi bir BMW gördünüz mü?

Omega'ya uyan en iyi marka paketi güzel VW Audi'dir