Tuning fuarında ödül alan Sprintbooster diye bir aparat var bir soket gaz pedalına diğeri beyine baglanıyor 3 hassaslık ayarı var bu sayede gaz tepkime süresi kısalıyor.Gaza basıyorsunuz beyine sinyal gidiyor beyin diyorki şunu şu kadar açacağım bu kadar benzini yanma odasına göndereceğim sonra motor heee ölemi dur o zaman yapayım diyor ve otomobil hızlanıyor.İşte bu süreyi kısaltan bir parca.Ben sprintbooster lı c220 ile sakaryaya gidip geldim en hassas modda inanılmaz farkediyor psikolojik değil.Arac x2 sport moddaymış gibi tepki veriyor özellikle 1.6 otomatik gücsüz otomobillerde cok guzel iş gören bir parca.Ben kendi aracıma taktırmadım cunku mercedes servisine bu parca yuzunden gaz kelebeği arızası ile gelen 1-2 arac duydum.Fiyatı sanırım 500tl civarındaydı.
3.16 ile hayli adrenalin dolu sollamalarım olduğu için benım c200 bana hızlı geliyor O sollamalardaki tepki süresini kullanıcı cok zor hisseder turbo ile komp. arasındaki farkı.Triptronikte guzel bir deviri ayarladıktan sonra sollamalarda sorun yasatmaz ikiside.O tehlikeler acemi sürücüler için gecerli
Bir c180 1.8 turbo kullanıcısı olarak geç tepkimeden ben de muzdaribim Ama turbo mu kompresör mü derseniz, turbo derim zira kağıt üstünde aynı tork ve güç olsa da kullanımda turbo alt devirlerde daha güçlü ve atak oluyor.
Biz 2 kere denedik komp. ve turbo c180 i. 140dan sonra cok şey değişiyor.Hoş zaten c180 o kasaya yetersiz turboda olsa komp. de olsa.1600cc yetersiz o kasaya.