sevgılı clk banka hesabıma gore araba secmem hele kı su an ıcın fantezı olan bır secım ıcın gerek bile duymam bastan belırtıyım:P aracların masrafı konusunda 2009 senesınde 2006 model 911 ın ıntermediate shaft ın kırılıp lastıklerıne kadar yaga bulanan ve olum tehlıkesı atlatlıtan 911 arac ıcın (o modellerın hepsınde fabrıkasyon arıza oldugu bılınmesıne karsın)ınat ugruna aracı garantıye adırmayıp dısarıda motor yaptırtmak zorunda bırakan yerlı porsche ekıbıne buradan selam gonderıp soyledıgın seylerın almanya sınırları ıcınde gecerlı oldugunu varsayıyorum.Pıyasada dolanan çogu porsche un o veya bu sebebten muzdarıp oldugunu o nedenle garantısı bıter bıtmez satılıga cıkan neden yuksek modellı 911 lerın bu kadar cok olması durumunu (TC sınırları ıcınde)sana bırakıyorum.Ama sen alman bırasını tercıh ettıgınden bunu kabul etmen zor gozukuyo.))Ben ıse sıcılya sarapları sevdıgımden zaten aldıgım kızın huysuz ve sorunlu oldugunu bastan bılıyorum benı yolda bırakacagı zamanları bıle gozumde buyutmeden onunla gecırdıgımız zamanın keyfıne varmaya calısırım haftanın 7 gunu degıl 2 gunu bıle yeter dıyorum:)))))))))saygılar clk bu arada gunluk spor araba ıhtıyacı olanlar ıcın m3 cesıtlerımız mevcuttur