TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Hat Trick Köşesi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Hat Trick Köşesi

Mesaj cavro » 28 Ara 2012, 14:58

Razz yazdı:Türkler ve Kızılderiler arasındaki akrabalık iddialarına ispat niteliğinde bir foto paylaşayım bu sabahtan;

Resim

gerçekten anlam veremiyorum şuna mesela
sadece görüntüsü hoşuna gittiği için aracın fren mesafesini uzatan, performansını düşüren, lastikleri çok daha hızlı şekilde yıpratan ve aracın yürüyen aksamına normalden çok yük bindiren bir şey bu adı her neyse

bu halde iken sadece kendi değil trafikteki diğer insanları da riske atıyor (özellikle fren mesafesi uzatması nedeniyle)
bu tip(modifikasyon diyemeyeceğim) ilginçliklere ceza yazılması gerek bence
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj Frax » 28 Ara 2012, 18:15

Şu küçük arabaları yasaklasınlar abi, 106, S2000, civic falan filan, komple kaldırsınlar sahipleriyle beraber de rahat edelim :D

Babam sağolsun yılbaşını boş geçmemiş :lol: Ellerinden öpüyorum kendisinin :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj vmetin » 28 Ara 2012, 22:07

Sen nası bi evlatsin yaaaa ?
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Frax » 28 Ara 2012, 22:25

Hayırlı evlat abi, belli olmuyor mu :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 29 Ara 2012, 00:05

sonunda F11 tuşu elimde kaldı :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Baran » 29 Ara 2012, 00:21

Birkaç senedir German Style diye bir olay var.Alman arabalarına geniş tabanlı buyuk ebat ve oldukca ofsetli jantlar takıp tabiri caizse yerine dibine kadar alçaltmak.Bu alcaltma esnasında lastiğin camurluğun içine girebileceği max bir değer var o değerin üstünde lastik davlumbaza yaslanıyor.Kamber acısını değiştirerek bu sürtme payı biraz daha artmış oluyor.Durum aslında bu fakat bu akım japonlarada yansıdı ve sadece bizde değil yurtdışındada bu sipastik ve göz zevkine aykırı durum yaşanır oldu.O lastik çöp olur zamanla içe bastığı için yol tutuş zaten biter,fren mesafelik bir durum yok civicler zaten durmuyor.Ayrıca o cam üstü spoileride yenı kasa TypeR spoileri.

Gelelim s2000e.S2000 kesinlikle klasik olabilecek nitelikte bir arac.O hacimde bir makine 240beygir rekordur.Tork fakiridir o ayrı ama ağırlık dengesi olsun yol tutuş ve handling konusunda zor bir aractır.Tam bir pist aracıdır türk deyimiyle yanlama aracı değil! Arabanın wheelbase cok kısa olduğundan zaten araba yan gitmek değil dönmek istiyor 360derece spin halinde.Ben 2007de mutluhandan sıfır aldım s2000 10.000km dede sattım caddenin mimlenmiş en temiz s2000 di ve neredeyse aldığım paraya sattım.İzmit körfez pisti ve izmir pınarbaşı pistinde timetrial organizasyonlarına katıldım araba pistte bambaşka birşey oluyor.Bizim kötü olan asfaltımızda ise o araba leş malesef.Arkadan itiş kullanmak demek sokak başından yan cıkmak demek malesef ülkemizde.Ben sahilde virajlara asıla asıla 3.viteste sol ayak freniyle yarım kontra giriyodum.O araba alışana ve bilen birinde cok eğlenceli bilmeyenin altındaysa kaza makinesi olur.Zamanla kazalı s2000ler arttı itin köpeğin altına düştü hepsi yoksa o araba kötü bir alet değildir.Ben onunla kartepeyede cıktım kar lastiği takıp uzun yolada gittim.Öyle işte dilim şişmiş yazdım :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj stark » 29 Ara 2012, 00:22

Razz paylastıgın resimlerde benzetmeler ibretlik "Anonym Turkish Apaches" :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
stark

Mesaj Thevenin » 29 Ara 2012, 00:28

herojd11 yazdı:sonunda F11 tuşu elimde kaldı :)

Klavyeyi strecle sar panpa :lol:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners