TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Hat Trick Köşesi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Hat Trick Köşesi

Mesaj vmetin » 29 Ara 2012, 10:35

Ben hiç anlamam, neredeyse 20 yıldır sadece araba sürerim, son yıllarda sehir dışında dahi 120 yi gecmiyorum. Zaten dikkatimi çok muhafaza edemiyorum yüksek suratte. Ama arkama gelip sellektor yapanlara o.ç. Diyorum :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Re: Ynt: TSF Hat Trick Köşesi

Mesaj hydrocon » 29 Ara 2012, 10:39

Uzunları açık dibimde bitenlere de ben iflit oluyorum..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj 2fast4u » 29 Ara 2012, 11:36

Bende sol seriti babasinin yolu gibi gorenlere tilt oluyorum ha bide 2 km den dikiz aynasindan seni gorup tamponuna dayaninca saga gecenler var ozellikle doblo ve turevi onlara hastayim.almanya da bazi otobanlarda sol seritte sadece bazi modelleri 15 saniye falan gorursunuz.rs6 m3 911 535xd gibi hatta bunlari ip gibi dizilmis tampon tampona tapagaz giderkende gorurseniz sasirmayin iste sol serit buna derler...
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj fsinan » 29 Ara 2012, 11:46

Yarışmak çok büyük bir tutku. Lemans'la ilgili bir belgesel izlemiştim. O pilotların ruh hali bambaşka.

Ancak bende o tutku yok, hız olarak 150'yi görünce inanılmaz bir strese giriyorum, 120-130 iyidir, atraksiyona hiç girmem.

Bizde özel pist vs olmadığı için gençler kamuya açık alanlarda insanların ve kendilerinin hayatını riske atıyorlar. Sonrasını tvde izliyorsunuz zaten. :(
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj vmetin » 29 Ara 2012, 12:02

2fast4u yazdı:Bende sol seriti babasinin yolu gibi gorenlere tilt oluyorum ha bide 2 km den dikiz aynasindan seni gorup tamponuna dayaninca saga gecenler var ozellikle doblo ve turevi onlara hastayim.almanya da bazi otobanlarda sol seritte sadece bazi modelleri 15 saniye falan gorursunuz.rs6 m3 911 535xd gibi hatta bunlari ip gibi dizilmis tampon tampona tapagaz giderkende gorurseniz sasirmayin iste sol serit buna derler...

Yok baskan zaten bomboş degilse isim olmaz sol şeritte hem TC de sag şerit daha akıcı :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Baran » 29 Ara 2012, 12:10

Her konuda olduğumuz gibi trafik konusundada cahalet içersinde olduğumuzdan sol seritte oldukca yavaş gidenlere ve AYNA sına bakmayanlara uyuz oluyorum.Geneldede uzunları acar yapışırım arka tamponuna yuksek suratte ittirdiğim bile olmuştur.Neyin kafasıdır egosudur bilmiyorum ve anlamıyorum.Sonra sağından gecip üstüne kırınca kabahatlı oluyorum dakikalardır benı aynasından görmeyen yada umursamayan adam birden duyarlı bir insan olup sellektör el kol yapmaya başlıyor cok keyifleniyorum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Frax » 29 Ara 2012, 13:30

2fast4u yazdı:Bende sol seriti babasinin yolu gibi gorenlere tilt oluyorum ha bide 2 km den dikiz aynasindan seni gorup tamponuna dayaninca saga gecenler var ozellikle doblo ve turevi onlara hastayim.almanya da bazi otobanlarda sol seritte sadece bazi modelleri 15 saniye falan gorursunuz.rs6 m3 911 535xd gibi hatta bunlari ip gibi dizilmis tampon tampona tapagaz giderkende gorurseniz sasirmayin iste sol serit buna derler...

Doblo ve türevi tespitine katılmamak mümkün değil nedense küçük esnafın hep acelesi var :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Baran » 29 Ara 2012, 13:42

Gevur malı gibi kullanılan şirket arabaları kesinlikle trafikte kucuk esnaftan daha tehlikeli.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners