TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Motosiklet Hastalar覺 Buraya

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Motosiklet Hastalari Buraya

Mesaj 2fast4u » 29 ub 2012, 17:49

The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Archezia » 29 ub 2012, 17:53

2fast4u yazd覺:vrod veya nightrod ......her ikiside cok guzel modeller fakat harley ac覺kcas覺 ben覺m i癟in Turk覺ye'de parca ve 覺k覺nc覺 el konular覺nda soru isareti 繹zellikle internette sat覺lmay覺 bekleyen bu parcalar覺 gorunce 覺nsan sas覺r覺yor.Diyeceks覺n ki neden 癟unku bu tarz but覺k modellerin sah覺b覺nden.com a dusmeden coktan elden c覺kmas覺 gerekir.Bana gore porsche design olmas覺 b覺r kenara cok 覺k b覺r motorsiklet fakat gercek b覺r harley deil bunu harleyc覺 olan b覺r覺s覺 daha 覺y覺 anlat覺r.Illa k gezi i癟in bir model duunuyorsan vrod un muadili yok fakat farkl覺 st覺llerde cok amacl覺 spor modellerde dusuneb覺lrs覺n.

Evet bende sahibinden de o kadar ilan g繹r羹nce a覺rm覺t覺m 4-5 tane var san覺r覺m sat覺l覺k. Nedenini anlam覺 olduk. Ger癟ek bir harley olmamas覺 benim i癟in 繹nemli deil zaten harley olduu i癟in alm覺yorum dizayn覺 benim 癟ok houma gitti. Senin genelde koyduun spor motorsikletlerle bildiimiz harleyler aras覺nda kalm覺 bir havas覺 var ve ben beendim bu durumunu. ok ama癟l覺 spor model derken, bir 繹rnek verebilir misin 2fast. Belki beendiim tek motorsiklete yenileri eklenir onlardan al覺r覺z birg羹n :)

Videoyu post ederken g繹rd羹m. 襤zleyeyim bakal覺m, 10dkl覺k keyif :thumbup:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj 2fast4u » 29 ub 2012, 18:07

cok amacl覺 (dual purpose) ded覺kler覺 motorlar 4tekerlerde oldugu g覺b覺 2tekerede s覺cram覺s yen覺 b覺r tarz. B覺rgun araz覺de tak覺l覺rken d覺er g羹n arkana art癟覺n覺 al覺p bol v覺rajl覺 b覺r yolun keyf覺 c覺kart覺lab覺l覺r..Yetmedi mi 繹b羹r g羹n tek ba覺na otobana c覺k覺p h覺zl覺 b覺r surus de gerceklest覺reb覺l覺rs覺n.Mesela bu t羹re son eklenen baar覺l覺 b覺r 繹rnek aa覺da.Spor motorun babas覺ndan MULTISTRADA.Ayarlanabilen suspans覺yon ve g羹癟 ayar覺 覺le bazen h覺r癟覺n bazende 覺dela b覺r sehir i癟i mak覺nas覺.Testaretta tipi ducati motorunun son versiyonu bu mak覺nada hayat buldu.
Resim
free image hosting
Resim
gif image hosting
ayr覺ca yukar覺larda yuklediim versys 1000 'de buna 覺lave 2.繹rnek olab覺l覺r.Bak bakal覺m yorumuna gore b覺r balans ayar覺 daha yapar覺z :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj Archezia » 29 ub 2012, 18:10

Saol 2fast, 羹stteki daha iyi gibi sanki ama alttaki fotorafta detay yok zaten. Ama iin i癟ine arazi de girmesi g羹zel olmu :) Bunlar覺 biraz kurcalayay覺m ben bakal覺m...
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Mesaj 2fast4u » 29 ub 2012, 18:38

羹st ve alt ayn覺 motor :thumbup: b覺rde ducat覺 diavel var ki o da muthi bir alet.Daha evvel yuklem覺st覺m y覺ne ekl覺y覺m.
Resim

k1300R
Resim

YAMAHA VMAX
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj Archezia » 29 ub 2012, 18:51

2fast4u yazd覺:羹st ve alt ayn覺 motor :thumbup: b覺rde ducat覺 diavel var ki o da muthi bir alet.Daha evvel yuklem覺st覺m y覺ne ekl覺y覺m.

襤te bu kadar uza覺m 2fast bu ie ben :D Hi癟 almasak m覺 ne yapsak :lol: Ducatiyi tuttum ama night-rod hayallerim y覺k覺lmamal覺yd覺 :( Senin agustay覺 da beeniyorum asl覺nda ama tam arad覺覺m ey deil sanki. Neyse daha 繹n羹m羹zde vakit 癟ok ama okul bitiyor, ie bal覺yoruz hedefi belirleyelim hafiften :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Mesaj drk » 29 ub 2012, 19:38

Archezia, motosikletlerle alakam "abi ka癟 bas覺yo bu"'dan biraz 繹te ama bu ie y覺llar覺n覺 vermi kiilerin dillerinden d羹羹rmedii tavsiyeleri g繹z 繹n羹ne al覺rsak yukar覺da bahsi ge癟en modellere sal覺kla, g羹venle ve zevkle binebilmek i癟in y覺llar覺n tecr羹besi gerekiyor ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Archezia » 29 ub 2012, 19:44

Drk yazd覺:Archezia, motosikletlerle alakam "abi ka癟 bas覺yo bu"'dan biraz 繹te ama bu ie y覺llar覺n覺 vermi kiilerin dillerinden d羹羹rmedii tavsiyeleri g繹z 繹n羹ne al覺rsak yukar覺da bahsi ge癟en modellere sal覺kla, g羹venle ve zevkle binebilmek i癟in y覺llar覺n tecr羹besi gerekiyor ;)

Zaten o y羹zden uza覺m ya motorsikletlere. ok riskli kullanmas覺 bana g繹re. Acaba iki tekerin tad覺n覺 bisikletten 癟覺kar覺p h覺z i癟in de otomobili mi tercih etsek? Bisikleti de Nirve al覺r harley tad覺n覺 yakalar覺z belki :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners