2fast4u yazd覺:vrod veya nightrod ......her ikiside cok guzel modeller fakat harley ac覺kcas覺 ben覺m i癟in Turk覺ye'de parca ve 覺k覺nc覺 el konular覺nda soru isareti 繹zellikle internette sat覺lmay覺 bekleyen bu parcalar覺 gorunce 覺nsan sas覺r覺yor.Diyeceks覺n ki neden 癟unku bu tarz but覺k modellerin sah覺b覺nden.com a dusmeden coktan elden c覺kmas覺 gerekir.Bana gore porsche design olmas覺 b覺r kenara cok 覺k b覺r motorsiklet fakat gercek b覺r harley deil bunu harleyc覺 olan b覺r覺s覺 daha 覺y覺 anlat覺r.Illa k gezi i癟in bir model duunuyorsan vrod un muadili yok fakat farkl覺 st覺llerde cok amacl覺 spor modellerde dusuneb覺lrs覺n.
Evet bende sahibinden de o kadar ilan g繹r羹nce a覺rm覺t覺m 4-5 tane var san覺r覺m sat覺l覺k. Nedenini anlam覺 olduk. Ger癟ek bir harley olmamas覺 benim i癟in 繹nemli deil zaten harley olduu i癟in alm覺yorum dizayn覺 benim 癟ok houma gitti. Senin genelde koyduun spor motorsikletlerle bildiimiz harleyler aras覺nda kalm覺 bir havas覺 var ve ben beendim bu durumunu. ok ama癟l覺 spor model derken, bir 繹rnek verebilir misin 2fast. Belki beendiim tek motorsiklete yenileri eklenir onlardan al覺r覺z birg羹n

Videoyu post ederken g繹rd羹m. 襤zleyeyim bakal覺m, 10dkl覺k keyif