TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mercedes C200D Mi Audi A4 Mü?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: c200d mi audi a4 mü

Mesaj Tolgi06 » 12 Tem 2016, 22:47

Beyler Audi-Mercedes ve de Rolex-Omega muhabbeti neden hep bu noktaya geliyor ya. Uzun suredir forumdayim gercekten sasiriyorum.
Tgm adasima ise katiliyorum, herkes diledigi markayi begenebilir sevebilir, bu markayi kullanan kitleye neden laf ediliyor anlamiyorum. Yakismiyor foruma gercekten. Omega kullanan bilmem ne, Audi kullanan bilmem ne, etmesin abi insanlar bu laflari. Sevmezsen de ki motoru kotu dizayni kotu kapat.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj manil » 12 Tem 2016, 23:00

Üye olduktan iki ay sonra foruma ayar çekip, 'buraya çeki düzen vermek gerek' söylemlerine girince açıkçası beyin kıvrımlarım yandı, hoşaf oldum.

Aynı şahısmış.

Sent from my D6603 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj kiwi21 » 12 Tem 2016, 23:10

Serkan, nokta atisi yapmisim :) Eline saglik.

Askin abi :champ: Anil :champ:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj Cct » 12 Tem 2016, 23:16

Tgm yazdı:
Cct yazdı:Basit konuları çok ciddileştirerek, kişiselleştirecek cevaplıyorsunuz sonra admin görmüyor moderatör görmüyor.. Ne diyebilirim ki ben? Yaş ortalaması 30 olan yerde kime sus kime dur diyelim? Ben utanıyorum bazen okurken.

Sevdiğiniz markaya laf edenin kişiliğine, karakterine laf ediyorsunuz sonra küsüyorsunuz. Benim aldığım saate çay tabağı diyorlar, ölsem almam diyorlar ya :) Ben Bg17'ye veya afl'ye küsüyor muyum? Onu da geçtim benim daha önce kullandığım arabaya apaçi arabası diyen oldu? Diyebilir, olabilir niye kişiselleştireyim? Banane? Ben mi savunacağım Panerai'ı VW'i?

Ben mesaj silme yanlısıyım ama silinince de neden mesajlar siliniyor diye tepki veriliyor. Ne yapalım?

Bence çok gereksiz bozuluyorsunuz birbirinize.

Aşkın abi DUYARLI modlar gereğini yapacaktır demiş mesela. Ben duyarsız mıyım?

Ayrıca söz konusu mesaj bana yazılmış ve Audi'yi savunan tarafta benim.

Can maalesef ki cevap vermem gereken bir yazı yazmışsın. Emin ol ne böyle münakaşalara girmek ne de küsmek adedimdir. Küsmedim de zaten. Foruma -naçizane- katkı yapma motivasyonum kalmıyor ve kalmadı.

Bir kere şunun adını koyalım. Bu olay münferit bir şey değil. "Hadi neyse olur" diyebilecek bir şey değil. Çünkü bu üslup ilk değil ve son da olmayacak gördüğüm kadarıyla. Sadece bu olay değil. Bu benim açımdan bardağı taşıran son nokta (Belki başkaları için bardak hala doluyordur) Son 1 yılın geneline bakıp hakkaniyetli düşündüğünde yanlış üslubun nerden kaynaklı olduğu apaçık ortaya çıkacaktır.

Ne rolex ne panerai ne vw ne audi ne de bmw babamızın malı.. Eleştiri ve hakaret farklı şeylerdir. Ve bu hakaret ya da bozuk üslup forumun genel geçer bugün olan yarın olmayan kişisinden gelmiyor. Ve bu kişi kendinde bu hakkı buluyor nasıl oluyorsa..

Bak nice yazmayan insan var buraya. Tek tek isim vermek istemiyorum. Ha diyebilirsin ki gidersin git. Senin kararın haklısın. Evet bir tolga gider 10 tolga gelir. Elbet niteliksel olarak bu foruma değer katacak onlarca insan bulunur. Ama böyle mi büyüyeceğiz? Eksilerek mi büyüyeceğiz?

Tolga ben seni anlıyorum, taraf tuttuğum falanda yok ama bu başlıkta sana hakaret yok. Audi için at yerine eşek denmesi sana hakaret mi?

Aslında hiç yazmayacaktım ama moderatörler izliyor denilince cevap verme ihtiyacı duydum.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj afl » 12 Tem 2016, 23:44

Bu kadar ciddiye alınacak bir durum yok ki. Eğer Audi eşşek olarak anlıyorsanız o zaman aynı cümle içinde Mercedes ve BMW yi de at olarak anlamanız gerekir. Mercedesciler ve BMW ciler de bize at dedin diye mi girişmeli? At la eşeğin ne farkı var?
Bazen olduğundan fazla ciddiye alıp, olduğundan fazla anlam katmak bu tür yanlış anlamalara yol açıyor. Bazen benzetme sadece benzetmedir yahu, ötesi yok ki. Bozduğunuz moralinize yazık.
Basit örnek; forumun otomobil üstadı Baran Dacia Duster a biniyor. Ne diyeceğiz şimdi?

Uslup meselesine gelince, elbetteki rahatsız edenler çıkıyor, ama gereği yapılmış zaten. Ciddiye almaya bile değmez.
Siz keyfinize bakın, hep beraber bakalım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj kilimanjaro » 12 Tem 2016, 23:50

Baran nerde Baran ... yettim abi diyecek şimdi :lol: :lol: :lol:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kiwi21 » 13 Tem 2016, 00:08

Baran gelse de rakıya bağlasa konuyu :super: :champ:

Valla nasip olursa bi gün oturup içmek istiyorum sizlerle şöyle güzelce.
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj Bg17 » 13 Tem 2016, 00:10

Cct yazdı:
Sevdiğiniz markaya laf edenin kişiliğine, karakterine laf ediyorsunuz sonra küsüyorsunuz. Benim aldığım saate çay tabağı diyorlar, ölsem almam diyorlar ya :) Ben Bg17'ye veya afl'ye küsüyor muyum? Onu da geçtim benim daha önce kullandığım arabaya apaçi arabası diyen oldu? Diyebilir, olabilir niye kişiselleştireyim? Banane? Ben mi savunacağım Panerai'ı VW'i?

Ben mesaj silme yanlısıyım ama silinince de neden mesajlar siliniyor diye tepki veriliyor. Ne yapalım?

.

Cay tabagi degil, servis tepsisi, ayrica tanim da sana ait bana degil,yanlis bilgilendirme yapmayalim. :lol: :lol:

Ufak bir tartisma cikti diye toptan konunun kitlenmesine acayip sinir oldugumu belirtmem lazim, kac tane usenmeyip yazdigim uzun uzun mesaj gitti. :twisted:

Askin, tesekkurler :)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners