TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Hat Trick Köşesi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Hat Trick Köşesi

Mesaj mikitv » 26 Tem 2011, 16:26

458 de TR de çektiği kadar başka yerde çekmemiştir, geçen hafta Kuruçeşme İst. yemeğe gittiği rest. ayrılırken , yüksekçe kaldırıma yanlamasına çıkmış, sol taraf kaldırım üstünde cabrio 458 gördüm ve kalabalık insan topluluğunun , araç sayesinde daralmış kaldırımdan yürürken araca sürtündüğünü , kızgınlıkla söylendiklerine şahit oldum.. 2-3 gün önce de İst. Hisar da yine cabrio lambrghn cv , aynı pozisyonda parketmişti...Gelir seviyesi TR ile aynı olan başka bir ülke daha yoktur ki bu araçlara bu muamele layık görülsün...
Kullanıcı avatarı
mikitv

Mesaj Clk » 26 Tem 2011, 16:46

Mikitv, bence kurucesme'de gördügün bir F430 idi. O da bendim dermisim :D

Saka bir tarafa 458'in Cabrio'su daha yok piyasada... Büyük ihtimal F430'dur :thumbup:

Afferin benim milletime, 20 senelik BMW cabrio alinca kendini padisah zanneden gurbetcimden sonra 400.000 Euro paraya para demeyen, Ferrari'ye Sahin muamelesi gösteren yerli Türk erkekleri de türedi...

Yolumuz acik olsun :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 26 Tem 2011, 17:45

Resim
Resim
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 26 Tem 2011, 18:41

Aracın ön tampon ve marşbiyeller 4.Levent Oto Sanayi, fiberci Kasap Usta imalatı.. Nerde görsem tanırım..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 26 Tem 2011, 18:45

razz senı bu bolumun buyuk beyazı ılan edıyorum piranha falan vız :D ama haklısın :thumbup: su anda tsf ne dınlıyoruzda toplasıyoruz malum gunes battı aksama hazırlık ;) ;) :champ: :champ:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj nickynick » 26 Tem 2011, 21:17

razz yazdı:Aracın ön tampon ve marşbiyeller 4.Levent Oto Sanayi, fiberci Kasap Usta imalatı.. Nerde görsem tanırım..

:D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Archezia » 27 Tem 2011, 00:22

2fast modeanın pisliğini nasıl temizleyeceksin bilmiyorum. :lol: Hadi arada meksika işi falan oluyordu hep ama bu hiç olmamış, razz'a da tebrikler kusursuz tespitinden dolayı :thumbup:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Bond » 27 Tem 2011, 08:31

Bu aero-kitli araçlara orijinal olsada çok kızıyorsunuz biliyorum ama yanıldığınızı söylemek durumundayım. Aracın üzerindeki aero ekipmanı 2000'li yıllarda FIA GT Şampiyonasında kullanılan homologe iki farklı spektteki Ferrari 360 Modena orjinal kitlerinden birisi. 360 GT, N-GT yada GTC diye bakabilirsiniz. ADV wheels promo aracı açıklamasında da orjinal yarış aracının tamponunun kullanıldığı belirtilmiş. Elbette FIA GT'de yarışan ve mühendisler tarafından hazırlanan bir kitin geliştirme aşamalarını belirtmeye gerek yok. Bu kitin sonradan başka firmalar tarafından orjinal kalıptan modellenmiş versiyonları bile $ 10K civarına satılıyor.

Yani gördüğünüz tampon ve side skirtsler safkan bir yarış otomobilinden çıkma, arka tarafta da karbon diffuser vardır ama resimlerden görülmüyor. Fiberci kasap usta algısı fotoğraf sebebi ile oluşabilecek uygunsuz ışık ve yansımalardan elbette her zaman mümkün ama bu nefrete dur demeliydim :D Hafif zarar görmüş bir tampon üzerinden çalışılmış olabilir veya ADV'nin boyacısı dalga bırakmış derseniz de anlarım elbette. Güzel mi derseniz tabii ki hayır estetik olarak daha çok iyi kitler var ama o yıllar için teknik olarak en iyilerinden birisinin bu olması gerektiğine bence şüphe olmamalı. Road legal bir kit değil tamamen race-spec ama pislik dedirtmem Archie :lol:

ADV Wheel Promo Car :arrow: http://www.adv1wheels.com/blog/ferrari-360-gt-with-adv-1-sauce/

Ferrari 360 N-GT / GTC Race Models :arrow: http://forza-rossa.over-blog.com/article-2003-2005-ferrari-360-gt-gtc-65804476.html

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners