2fast'i kendinden beklenecek klasik anlayışından ötürü tebrik ederiz

Cindy'nin ayakkabıları ve kaşlarına bakarak fotoğrafın tarihini tespit etmek mümkün

Bahsettiğim her iki aracı da çok araştırdım.. Özellikle R129 500 SL ( pre 93' ) almama ramak kalmıştı çünkü satan adam arkadaşımdı ve benim Alfa'yı piyasa değerinin üzerinde aldığı yetmiyormuş gibi bir de aradaki farka vade farksız taksit demişti

Bond'un telkinleri ve biraz da yaşlanmanın yan etkilerinden olan ''anti-günü yaşa'' baskısıyla vazgeçtim..
Klasik araç veya ben ve otomobilci arkadaş çevrem jargonu dahilinde ''eski baba'' araç kullanma mevzusu TRde çok zor.. Ama yurt dışında böyle olmadığını biliyorum.. İşçiliğin pahalı olduğundan haberim ziyadesiyle var.. Eski araçlardaki kasko sıkıntısından da bi haber değilim de birader arabalar bedava ya..!
Yurt dışında farklı ülkelerde yaşayan arkadaşlarım var hepsinin hali vakti yerinde ancak garip bir şekilde bir tanesi bile yaşadığı ülkenin yerlisi bir eski baba araç sahibi değil

USA'de yaşayan arkadaşım var mesela.. Adam Acura kullanıyor ya.. Abi gidip alsana kendine adam gibi bir araba, USA'de Acura mı binilir..? Zaten benzin su parası, derdin ne..? Yok..
İngiltere'de yaşayan iki arkadaşım var; birinde SW Passat diğerinde C220 CDI.. Bu arada ebay.co.uk'e giriyorum Jaguar'lar Clio Symbol parası
Paris'te kuzenim var, kız Peugeot 107 kullanıyor ( hadi o kız.. )..
Italya'da lise arkadaşım var -ki araba meraklısıdır- gitmiş Golf almış.. Abi nasıl almazsın kendine bir Spider, bir GTV..?
E TRde ne var peki..? Anadol, Serçe, Şahin, Doğan.. Alıp buna mı binelim biz de eski baba diye..?