TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Hat Trick Köşesi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Hat Trick Köşesi

Mesaj herofb » 23 Eyl 2011, 11:55

aracımı götürdüğüm ustama düzenli ziyaretlerde bulunan bir füme 850 var ve her gördüğümde içim gidiyor (tabiki sahibinin günlük aracı € 350 cdi 4 matic)

Almanya'da yaşasaydım kesinlikle bir adet edinir , pamuklara sarardım ama maalesef burada parça sıkıntısı yaşamak söz konusu
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 23 Eyl 2011, 11:57

Resim
benım klasık anlayısım farklı clk ...2 klasık bır arada :lol:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 23 Eyl 2011, 12:07

Resim
Resim
Resim
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 23 Eyl 2011, 12:09

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 23 Eyl 2011, 12:13

2fast'i kendinden beklenecek klasik anlayışından ötürü tebrik ederiz :champ: Cindy'nin ayakkabıları ve kaşlarına bakarak fotoğrafın tarihini tespit etmek mümkün :D

Bahsettiğim her iki aracı da çok araştırdım.. Özellikle R129 500 SL ( pre 93' ) almama ramak kalmıştı çünkü satan adam arkadaşımdı ve benim Alfa'yı piyasa değerinin üzerinde aldığı yetmiyormuş gibi bir de aradaki farka vade farksız taksit demişti :? Bond'un telkinleri ve biraz da yaşlanmanın yan etkilerinden olan ''anti-günü yaşa'' baskısıyla vazgeçtim..

Klasik araç veya ben ve otomobilci arkadaş çevrem jargonu dahilinde ''eski baba'' araç kullanma mevzusu TRde çok zor.. Ama yurt dışında böyle olmadığını biliyorum.. İşçiliğin pahalı olduğundan haberim ziyadesiyle var.. Eski araçlardaki kasko sıkıntısından da bi haber değilim de birader arabalar bedava ya..!
Yurt dışında farklı ülkelerde yaşayan arkadaşlarım var hepsinin hali vakti yerinde ancak garip bir şekilde bir tanesi bile yaşadığı ülkenin yerlisi bir eski baba araç sahibi değil :shock: USA'de yaşayan arkadaşım var mesela.. Adam Acura kullanıyor ya.. Abi gidip alsana kendine adam gibi bir araba, USA'de Acura mı binilir..? Zaten benzin su parası, derdin ne..? Yok..
İngiltere'de yaşayan iki arkadaşım var; birinde SW Passat diğerinde C220 CDI.. Bu arada ebay.co.uk'e giriyorum Jaguar'lar Clio Symbol parası :(
Paris'te kuzenim var, kız Peugeot 107 kullanıyor ( hadi o kız.. )..
Italya'da lise arkadaşım var -ki araba meraklısıdır- gitmiş Golf almış.. Abi nasıl almazsın kendine bir Spider, bir GTV..? :o

E TRde ne var peki..? Anadol, Serçe, Şahin, Doğan.. Alıp buna mı binelim biz de eski baba diye..?
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj DenizKSK » 23 Eyl 2011, 13:31

Resim
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj Clk » 23 Eyl 2011, 13:47

Razz, problem yedek parca ve iscilik fiyatlarinda yatiyor. Burada adamlar en ufak bir isleme bile dehset rakamlar talep ediyorlar. Büyük ve detayli bir bakim yada revizyon ise inanilmaz paralara cikiyor.

Örnek mi? Yanimizda calisan Elisabeth Clio kullaniyor, hem yakitta ucuz hem de ufak diye. Aracin bugün ki degeri yaklasik 1200-1500 Euro. Gecen motorun sadece ventil blogu revizyondan gecti masraf 800 Euro :D Belki bu durum eski arac azlik nedenini aciklar....

Eski aracta vergi daha yüksek, eski arac icin en yüksek siniftan sigorat ödüyorsun, eski arac ile avrupada büyük sehir merezlerine giremiyorsun v.s v.s. H plaka dedikleri klasik arac plakasi alirsan da bu sefer senelik KM limiti getiriyorlar sana :D

Yoksa 400 Euro'ya E30 1000 Euro'ya E36 2000 Euroya R129 2000 Euro'ya Jaguar S v.s. ben sana daha neler bulurum. Mesela XJR bir Jaguar beni öldürür bitirir ama masrafi? Deger mi?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 23 Eyl 2011, 14:58

USA vs.Türkiye fiyatları

adamlarda USA'de Camaro ile Cruze'u aynı paraya satıyor

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners