Baran yazd覺:Sondan baa doru gideyim ben,san覺yorum BMW fiyatlar覺na zam geldi Harman Kardon'lu bir 3.20i ED 繹rnei koyay覺m taze taze.
Jaguar konusundaki d羹羹ncem malesef seneler i癟inde deimedi ki genel kan覺n覺n benimle ayn覺 olduunuda en az覺ndan cevrenizden g繹r羹yorsunuzdur yada g繹remiyorsunuzdur cunku sat覺 rakamlar覺 yerleri s羹p羹r羹yorAld覺g覺n覺z arac ucuz olmamakla birlikte Ford kalitesinde oluyor "Ford cok severim kalitelide bulurum" ama rak覺 paras覺na ayran i癟mem ahsen..Piyasada binilebilecek o kadar g羹zel BMW Mercedes Audi yada VW varken Jaguar macera geliyor bana.
Cct Subaru testine m羹sait bir zaman覺nda denk getirip beraber gidelim Atat羹rk Caddesindeki Subaruya.Biz testede arac ald覺k pisttede kulland覺k Levorg ki d羹羹nd羹羹n model 1.6 diye d羹羹n羹yorum oldukca g羹zel bir araba.Malesef STi ve Evo serilerinin sonu gelen u g羹nlerde "Evo bitsede STi geliyor 繹zel siparile ama 300.000tl lere geliyor san覺yorum benim g繹z羹mde oda bitmi oluyor bu rakamla" Evorg tasar覺m覺 ve kullan覺l覺l覺覺 ile bulunmaz nimet oldu.anz覺man覺 ve motoru cok sevildi otomobil camias覺nda onu s繹yleyebilirim,tasar覺m konular覺ndada alet kafadan cok agresif duruyor,yol tutu tam Subaru klasii 4 ceker hem yaza gelir hem k覺a.Bond lada epey konumutuk biliyosundur belki.Ben tavsiye ederim ama bu araba ileri tavsiyeden 繹te bindiinde ne hissettiinle ilgili hep s繹lerim.Ben mesela eskiden beri BMW ciyim ve Subaru'cuyumdur k繹t羹de araba yapsalar eletirsemde tarafs覺z bakamam cok fazla cunku binince bana farkl覺 hissettiriyolar.Levorg 120.000 band覺nda fiyat olarakta 2. el f30 standart paket 3 serisi fiyatlar覺nda..D羹羹n羹rd羹m cunku art覺k ya覺m 30 u gecti 襤stanbul trafigide malum my ass rahat ar覺yoreeJapon-Alman kalite hissiyat覺n覺 g繹z ard覺 etmemekte fayda var.S2000 mesela herkesin yan覺p tututuu herne kadar u an ele ayaa d羹sede 2007 de gittim s覺f覺r ald覺m cokta sevdim elenceli araba ama o alman tokluu yoktu plastik tenekeye motor koymulard覺,satt覺m koa koa SLK ve C serisi ald覺m ama s2000 e 1 s覺f覺r BMW paras覺 harcam覺 olan forumada yen覺 uye olan Bat覺kan arkadas覺m覺z gibi arkadaslar覺m覺zda var ahahaha oda tam 羹stadd覺r bundan sonra otomobil konular覺nda onada dan覺abilirsiniz kefil olabileceim biridir.
Neyse Can dedigim gibi 繹le yada b繹yle VW kullanm覺 adams覺n onu g繹z繹n羹ne al gider testte ederiz Levorgu konusuruz.
Gelelim Mertin BMW-Audi sorusuna.Kardeim b繹le sorumu olur ya demeyeceim Omega-Rolex olay覺na d繹nmesin i araba kullananda biniyor paras覺 olanda rallicide uleeenValla bana Audimi BMW mi dendii zaman akl覺ma 2 ey geliyor bu adam ya Audici hani daha 繹nce kullanm覺 memnun kalm覺 ama cevresi ki bizim millet cok yapar yauuu abi gel sana Bemewe alal覺m yaa falan sonucu akl覺 kar覺覺r BMW sorar yada otomobillerle alakas覺 yoktur ahinde olsa binerim kafas覺ndad覺r ki bundada bir sak覺nca yok ben hep s繹l羹yorum herkes Rolex takmas覺n herkes BMW ye binmek zorunda degil birs羹r羹 marka var.
BMW ne kadar ruhlu karakterli bir marka ise Audi bir o kadar ruhsuz s覺k覺c覺 bir otomobil.Audi kulland覺m bir d繹nem onuda s覺f覺r alm覺t覺m b7 kasa Quattro du g覺rtlak dolu S line vs yok yahu yok 覺s覺namad覺m.O d繹nem ayn覺 anda e46 3 seriside vard覺 ki M paket falanda degildi Audiyi satt覺m o kald覺.Bir RS6 bile olsa v覺rrrrr h覺zl覺 bir araba tren gibi hissiz.. Kalite konusunda ben覺m g繹z羹mde VW Audi Mercedes Bmw,hi癟birinin kalitesiz otomobili yok "Polo falan onlar覺 hari癟 tutuyorum".Geriye ne kal覺yor his.Hissine balatma Baran diyorsan覺zda fiyatland覺rma kal覺yor.
ncelikle senede 40.000-50.000 km yapmayan adama ben dizel 繹nermem cunku vergiden dolay覺 1.6 ile 2.0 lt aras覺nda BMW i癟in konuursak 50.000tl fiyat fark覺 varki ben arabam覺 almaya giderken 3.20d almaya gittim bana satmad覺larKosifler m羹d羹r羹d羹r sat覺 eleman覺d覺r arkadaslar覺m alma 3.20ed al deymez dediler.Kulland覺ktan sonra deymeyeceini anlad覺m.Ben benim arabaya sehiri癟i hani b繹yle kendimi zorlad覺g覺mda 7.7lt yakt覺r覺yorum ki u an lt/100km ortalamam o,2 haftad覺r eco pro modda kullan覺yorum start stop Allah ne verdiyse kullan覺yorum aynalat kapal覺 falan r羹zgar t羹neli yap覺yorum yolda millete aynalar覺m kapal覺 falan ahahahah aka biryana s覺k覺ld覺m bu hafta hat覺r hutur gazl覺cam o sekildede 9-10lt yakar tahm覺n覺m.Dizel gercekten az yak覺yor cok ka癟覺yor fakat ben mesela evde ka癟 tane araba var BMW yat覺yor alal覺 1 sene olacak daha ilk bak覺m覺 gelmedi 9000km de.Ben o 50.000 fark覺 vermemem laz覺md覺 vermedim.
Onun d覺覺nda 4 serisi G.Coupe ise sorulan ben ahsen sevmiyorum kambur geliyor g繹z羹me ayn覺 5 GT gibi 羹st羹ne 羹stl羹k direksiz kap覺lar覺 camlar覺 r羹zgar sesi yapar 羹fler ben deli olurum3 serisi i癟inde 40. Y覺l覺n nerdeyse hi癟 fark覺 yok ad覺 40. Y覺l sadece birde o arabalar覺 i癟i dakota k覺rm覺z覺 derili falan sipari ettiler baz覺lar覺n覺 odur.. Yen覺 5 kasan覺n gelmesine en iyi 1 sene var 3 serisi i癟inde son 1-1.5 sene cunku 5 senede bir yeniliyorlar cocugu ama f30 o kadar guzel olduk覺 yen覺 kasa eskisinin y羹z羹n羹 cok eskitmeyecektir yani e90 daki cirkinlik f30 da yok.A6 buyuk kacarm覺 sorusu i癟inde araban覺n ya覺 oldugunu d羹羹nm羹yorum gencsin coupe al yal覺s覺n sidiini tutam覺yorsun Mercedes E al kafas覺 bana sacma geliyor.Cevremde o kadar tersi adam olduki mesela Bat覺kanda tan覺r Hakk覺 amca var M覺n覺 Cooper S kullan覺yodu bir d繹nem ya覺da 60 vard覺r..Ben simsiyah makam arabas覺 gibi Audiye binerken ya覺m ba覺m yoktu cocuktum ho ehliyetim yokkende yine siyah Primera GT ye biniyodum.Yani diyeceim seviyorsan git A6 al araban覺n ya覺 ba覺 olmaz.Bak yine s覺k覺ld覺m yazmaktan saatte 4 e geliyor az daha uyuyim ben sabah ie gidicem yazar覺m yine
Bu arada l羹tfen 3 serisi alacaksan覺z beyaz almay覺n ho hi癟bir arabay覺 almay覺n Submariner gibi beyaz araba kusacag覺m heryerde heryerde ben diyorumki beyaz覺n modas覺 geceli coook oldu 2007-2008 deydi onun modas覺 bitti bitti.Estorilde e36 kasalardaki estoril deil daha koyusu renk kodu bile farkl覺 heryerdede g繹rmekten g覺na geldi k覺rm覺z覺 al覺n siyah al覺n f羹me al覺n
Baran bende bmw kullan覺yorum, audi hi癟 kullanmad覺m ama bu kadar hissizse zaten kafamdan atar覺m.
Sorduum G.cope deil Baran, normal 2 kap覺l覺 coupe. G.coupe'yi beenmedim.
Dizel art gibi u an, yoksa zaten 428i falan al覺rd覺m keyfime bakard覺m.
Tek s覺k覺nt覺m 5 ile 4 aras覺nda da 癟ok fiyat fark覺 olmayacak ama i癟 mekan d羹羹nd羹rt羹yor insan覺 2-3-4 i癟i ayn覺.
Jaguar g羹zel araba bencede Mert, ama bende tercih etmekte zorlan覺r覺m herhlde XE g羹zeldi ancak arka far k覺sm覺 pek houma gitmedi.