MrBars bir güle güle kullan yazaydın giydirmeden evvel
Ben de kınayayım VW'yi, neden mi? Bunca yıl boşuna benim gibi adamlara daha pahalıya, daha ağır araç sattıkları için bu multilink hikayesi ile. Sen muhakkak ki bu işin üstadısındır, ben acemiyim sana göre ama kendi tecrübem. Multilink günlük kullanım için normal sürücü için bir "klişedir"...Focus kullandım, ki bu sınıftaki en "iyi" yol tutuştur. Kendime göre de çok iyi arabadan anlayan arkadaşlarım oldu çok şükür, referans aldım kendilerinden. Ben kullandığımı bilirim, bağımsız arka takımlı BMW1'den, A serisinden daha konforlu.
Yol tutuşta ne farkediyor? Bence hiç. Focus daha direkt, çok kaliteli ama onun da kendine göre hastalıkları var, ön takımda z-rot değiştirmekten sıkılırsın. Bağımsız değil diye bir Pejo grubu aracı gibi kazma bir arka takım yok, ben 122 ve 140'lığı da Ataşehir'de tırtırlı yolda, Şile yolunda ve Beykoz'da test ettim, bence benim gibi bir kullanıcı için fark yok. Olsa iyiydi demekte bile kararsızım, yok ve umrumda da değil. Daha ucuz, daha basit, daha hafif burkulma krişli sistem iş görüyor. Bunu tüm endüstri bu şekilde uygulamaya başladı herhalde bir bildikleri vardır.
Pist aracı üretmiyorlar neticede, şehir içi viyadük pilotları için de gerekli opsiyonlar var.

"Money has no owners, has spenders". -Omar