mucadeleci yazdı:En arkadaki sarı Vega, "Angel Cengiz" in, mavi '67 Camaro yu rahmetli Uğur abi hazırlamıştı (Rpm oto Ankara) yanlış hatırlamıyorsam, bu araçları çok kere izledim birde Tikveşlinin efsane Camaro su vardı, '71 yada '72 diye hatırlıyorum.
Sarı Vega'nın alakasız arka düzeninden ötürü sekerek yoldan çıktığı yarış dün gibi gözümün önündedir.. Angel Cengiz' de arkadaşımdır bu arada.. '67 Camaro'nun motoruyla ilgili bir sıkıntısı vardı diye hatırlıyorum.. Hatta Lingenfelter bir motor vardı üzerinde ancak bir arıza sonucu açılıp kapanmış ama eski performansına bir daha dönememiş türevi bir hikayeydi.. Emin değilim tabii..
Tikveşli'nin efsane Camaro'su iki ad. 74-77 Chevy Camaro'dan oluşturulmuş, tüp şasili, ortadan motorlu, funny car tadında bir araçtı.. Üzerinde GM Crate 502cu.in motor vardı.. Egzost direkt manifolddan çıktığı için motoru çalışırken yanında kulaklarımı tıkardım..
Selahattin ( Vardarlı ) Abi'nin Tikveşli fabrikasındaki garajında benim 1974 Typle LT'ye 3.73 posi Z28 diferansiyeli takmıştık ( 1998 ), hey gidi gençlik..