Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
mucadeleci » 07 Ara 2011, 07:26
*mhaser teşekkür ederim ince düşüncen için, yeni fotoğrafları ve hayırlı haberlerini bekliyorum

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
Turkmen » 04 Şub 2012, 11:35
6M13 Caliber modellerine bayıldım, tebrikler...
-

Turkmen
-
mhaser » 14 Mar 2012, 22:46
mucadeleci yazdı:merhabalar murat bey çok güzel ve nadir bir koleksiyon. buram buram '90 lar kokuyor

benimde ilk seiko saatim age of discover serisindendi sünnetimde hediye olarak babamın yakın arkadaşı takmıştı. 15 sene kullandıktan sonra maalesef çalındı. sizin koleksiyonunuzda aynısından yok. resim eklemeyide beceremedim ama aşağıdaki linkte 6F25 caliber olan 3 adet saat resminden ortadaki benim saatimin aynısı onu çok özledim

bu saat de en sevdiğim özellik hilal şeklindeki kolun günleri göstermesiydi... bu arada benim baktığım linkde sizin gönderdiğiniz link ile aynıymış...
http://home.comcast.net/~b10001/seiko_AOD.html
Merhabalar,
Şu an ebay üzerinde bir tane Seiko AoD 6F25 modeli satıştadır. Fiyatı biraz yüksek malum, elimde olmasa peşine düşerdim

-

mhaser
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 177 misafir