''Watch Strap Bracelet CASIO G SHOCK GW3000BD Stainless Black Original Band S83B'' , saat kordonu aldım paslanmaz çelik, siyah renkli ama casio g shock g-1200b saatime olmadı metal kordon..
''GW-3500B Original Factory G-SHOCK WATCH BAND BLACK G-1250B G-1200B G-1500 ''için yapılmış kordan birbirlerine uyuyor, plastik..
mesele şöyle başladı, 2-4 yıllık falan casio g shock g-1200b aldım (keşke radyolu kontrollüyü alsaydım, ) ve banyoda bile bazen çıkarmadım saati. ve kordonu bu sene sonlarına doğru yani 2014 yılında çatlamaya ve yer yer kopmaya başladı..
casio g shock için metal kordon var mı arkadaşlar? biliyorsanız link verirseniz sevinirim lütfen.. ebay dan alıcam galiba.. saat kordonunun yırtılması hoş olmadı ya.. her 2- senede bir 22-40 dolar bayılacağız mı yani? hiç olmadı ya. birde resin band diyorlar ama fasa fiso çıktı benim ki (reçine kordon) ..
bu konuda yorumlarınızı alabilirim ha saat süper daha bakmaktan sıkılmadım maşallah ve tam benim tarzım. maşallah

..
yeni çıkan gshocklarda hoşuma gidiyor, ilerde bir tane alırım galiba ve bu plastik kordon olayındna sonra metal kordona yönelebilirim.. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yazarsa buraya lütfn, iyi olur..