Orjinal kullan覺m k覺lavuzunu ald覺m ve de mutluyum ama Ayd覺n saatin bu konuda saati satarken hi癟bir ey s繹ylememesi b羹y羹k eksi g繹z羹mde. Neyse ki ben sonradan kutuyu a癟覺p ufac覺k T羹rk癟e k覺lavuzu g繹r羹p, ya koskoca Seiko yapmaz b繹yle ey diye uyan覺nca ve adamlara bavurunca, getirttiler kullan覺m k覺lavuzunu.
Gelelim deneyimimize; 1 ay sonunda saati iyi ki ald覺m diyorum, g羹nl羹k kullan覺m ve spor k覺yafetlerde gayet g羹zel. Kadran g繹z al覺c覺, insanlar覺n bakt覺覺n覺 g繹r羹yorsunuz. Haki yeil kanvas kay覺 癟ok g羹zel duruyor ve saatin siyah rengi ile uyumlu. Biraz daha tok bir hissiyat verebilirmi, kay覺 sanki pek dayanmacak hissiyat覺 veriyor ama imdilik bir s覺k覺nt覺 g繹rmedim, sadece hissiyat. Saatin tokas覺 bence saateki en zay覺f yan, kay覺ta da tok (kal覺n / dayan覺kl覺) bir hissiyat olmamas覺 kullan覺m a癟覺s覺ndan bir rahats覺zl覺k vermese de, saatin kalite alg覺s覺ndan g繹t羹r羹yor.
Saatin pusulas覺 ne ie yar覺yor, nas覺l 癟al覺覺yor kullan覺m k覺lavuzuna ramen bende halen soru iareti. G繹rsellik diyorum, zaten pusula kullanmam覺 gerektirecek bir hayat yaam覺yorum