10 numara bir secim. Bende 2 yildir lacivert modeli var. Gorsel olarak solen gibi. Cok net okunuyor. Aynen 7s36c mekanizma. J1. Japan.

Bu saati kullandikca ve forumu okudukca saatiniz kolunuzda bile yatmaya baslayacaksiniz. Saati bazi aylarda 31"den az ceken aylarda ayarliyorum. Tarihi tutturmak icin hepimiz ayarlamak zorundayiz. Belki 2 ayda 2,3 dakika sapma oluyordur bilemiyorum. Onuda nazar degmesin diye dedim

Bu saate emin olun a$ik olacaksiniz 2000 3000 Liralik saatlerin gunde 10 saniye saptigini okudukca

Haftada bir saat ayarladiklarini okudukca.....
Bu saatin soyle bir ozelligi var. Cami safir olmamasina ragmen cizilmiyor. Ben cok agir isler yapiyorum bahcede. Gun geldi balyoz salladim, gun geldi kazma salladim. Bu esnalarda saat hep kolumdaydi. Mekanizma etkilenmiyor, camida carplamara karsi cok direncli.
Bu saati 2 yil once aldigimda foruma tanitim konusu actim. Sapmiyor dedim. Zamanla gorursun eskisin diyener dahi oldu. 2 yil oldu durum budur. Eminim evladiyelik.
Bir cok saat modeli begendim. 3000 Lira 8000 Lira arasi degisiyor. Zaman tutmasi ve saglamligi bunu aratir diye alamiyorum. Saati soyle tarif edebiliriz.: virajli yolda bmw m3 ve subaru impreza turbo. Tabi bizim model subaru oluyor bu durumda

Saygilar.