TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko 5 SNZG09J1 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko 5 SNZG09J1 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj maiii » 11 Nis 2015, 11:21

Bendede 07 modeli var. ok g羹zel bir saat. Nato zulu kayislar ile farkl覺 kullan覺labilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
maiii

Ya: 42
Kay覺t: 11 Eki 2012, 23:48

Mesaj Sinanist » 25 Au 2015, 16:06

10 numara bir secim. Bende 2 yildir lacivert modeli var. Gorsel olarak solen gibi. Cok net okunuyor. Aynen 7s36c mekanizma. J1. Japan.

:) Bu saati kullandikca ve forumu okudukca saatiniz kolunuzda bile yatmaya baslayacaksiniz. Saati bazi aylarda 31"den az ceken aylarda ayarliyorum. Tarihi tutturmak icin hepimiz ayarlamak zorundayiz. Belki 2 ayda 2,3 dakika sapma oluyordur bilemiyorum. Onuda nazar degmesin diye dedim :D Bu saate emin olun a$ik olacaksiniz 2000 3000 Liralik saatlerin gunde 10 saniye saptigini okudukca :) Haftada bir saat ayarladiklarini okudukca.....

Bu saatin soyle bir ozelligi var. Cami safir olmamasina ragmen cizilmiyor. Ben cok agir isler yapiyorum bahcede. Gun geldi balyoz salladim, gun geldi kazma salladim. Bu esnalarda saat hep kolumdaydi. Mekanizma etkilenmiyor, camida carplamara karsi cok direncli.

Bu saati 2 yil once aldigimda foruma tanitim konusu actim. Sapmiyor dedim. Zamanla gorursun eskisin diyener dahi oldu. 2 yil oldu durum budur. Eminim evladiyelik.

Bir cok saat modeli begendim. 3000 Lira 8000 Lira arasi degisiyor. Zaman tutmasi ve saglamligi bunu aratir diye alamiyorum. Saati soyle tarif edebiliriz.: virajli yolda bmw m3 ve subaru impreza turbo. Tabi bizim model subaru oluyor bu durumda :)

Saygilar.
Kullan覺c覺 avatar覺
Sinanist

Kay覺t: 08 ub 2014, 21:46

Mesaj Ozgur » 25 Au 2015, 21:14

Iyi g羹nlerde kullan覺n
Festina lente
Kullan覺c覺 avatar覺
Ozgur

Ya: 50
Kay覺t: 19 Eki 2010, 19:05

Mesaj Battuta » 26 Au 2015, 05:42

epey olmu galiba ama hay覺rl覺 olsun. ben de bu serinin bir benzerini 4R36 mekanizmal覺 srp623 modelini ald覺m haftasonu ilk otomatik saat olarak. ger癟ekten ayr覺 bir olaym覺 otomatik kullanmak ancak lumesi o kadar nazl覺 ki. 癟ou zaman bak覺yorum akrep/yelkovan bile anca parl覺yor. sat覺c覺ya lumesi az dediimde de aylard覺r kapal覺 ortamda durdu olur 繹yle a癟覺l覺r demiti[emoji3] tipik esnaf az覺 galiba. sonra da srp219 modelini 癟覺kard覺 onun lumesi de baya bi kuvvrtliydi ama bu sefer de fazla spor bulup elemitim onu. insan覺n akl覺 kal覺yor maazada fazla d羹羹nme zaman覺 buamay覺nca [emoji1]
Kullan覺c覺 avatar覺
Battuta

Ya: 46
Kay覺t: 13 Tem 2015, 03:39

Mesaj ilterd » 27 Au 2015, 21:32

Sinanist, lacivertindeydi akl覺m ama bulamam覺t覺m. May覺s ay覺nda da babama kapt覺rd覺m saati :lol: imdi lacivertini ar覺yorum, j1 hem de. Bakal覺m bulabilecek miyim.
Batuta, saati alal覺 epey oldu, hatta kapt覺ral覺 da 2 ay oldu. G繹renlerin 癟ok beendii bi saat ama ne yaz覺k ki pek kolay bulunmuyor, hele ki J1 olanlar.
Kullan覺c覺 avatar覺
ilterd

Kay覺t: 09 Mar 2015, 18:00

Mesaj HknDrsn » 05 Eyl 2015, 23:54

Bu modeli hep akl覺mda bir g羹n al覺rm覺y覺m bilmiyorum. hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj ilterd » 06 Eyl 2015, 00:28

byakrep yazd覺:Bu modeli hep akl覺mda bir g羹n al覺rm覺y覺m bilmiyorum. hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n.

Pek kolay bulunan bir model deil art覺k, ge癟enlerde lacivertini arad覺m ama art覺k ithal edilmiyor dediler :(
Kullan覺c覺 avatar覺
ilterd

Kay覺t: 09 Mar 2015, 18:00

Mesaj HknDrsn » 06 Eyl 2015, 02:05

ilterd yazd覺:
byakrep yazd覺:Bu modeli hep akl覺mda bir g羹n al覺rm覺y覺m bilmiyorum. hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n.

Pek kolay bulunan bir model deil art覺k, ge癟enlerde lacivertini arad覺m ama art覺k ithal edilmiyor dediler :(

Mazalarda yok g繹rmedim, ayd覺n saatin mazas覺nda ve emin繹n羹nde yoktu. d覺ardan alal覺m diyecem ama dolar覺n ucup gitmesi k繹t羹 etkiledi :(
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

nceki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: emrhnylmz ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners