TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Solar SSC017 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko Solar SSC017 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj ErenBaba » 26 Kas 2014, 01:34

Saati taksittaksital.com' dan sipari ettim. Akabinde bana telefonla d繹n羹p ellerinde bu modelden ellerinde bir adet olduunu ve onu da tehir ama癟l覺 kulland覺klar覺n覺, eer beklersem a癟覺lmam覺 kutusunda g繹nderebileceklerini s繹ylediler. Verilen s羹reden 癟ok daha k覺sa bir s羹rede saati yollad覺lar. Kargodan teslim al覺rken fark edemedim, lakin saati koluma takt覺ktan k覺sa bir s羹re sonra kordonun hatal覺 olduunu, yine kordon 羹zerinde 癟izikler olduunu fark ettim. ok daha ciddisi saatin kurma kolu diye tabir ettiimiz kolun mavi eritli tepesi 癟evrildiinde resmen 8 癟iziyordu. Haliyle geri yollad覺m, tedarik癟ileriyle g繹r羹羹p temin etmeye 癟al覺acaklar覺n覺 s繹ylediler. 襤nallah temin ederler, bekliyoruz bakal覺m. Fakat saat cidden ho. A覺rl覺覺 kendini hissettiriyor, g繹vdenin verdii salaml覺k hissi ve kadran cidden 癟ok g羹zeldi. Ben almadan 繹nce iri olmas覺ndan korkuyordum; ama fotoraflardaki g繹r羹nt羹s羹n羹n aksine gayet kibar ve kesinlikle iri deil.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErenBaba

Kay覺t: 11 Au 2014, 14:00

Mesaj dromeris » 26 Kas 2014, 19:55

G羹le g羹le kullan覺n. Bendede pepsi bezeli var.
Kullan覺c覺 avatar覺
dromeris

Kay覺t: 21 Mar 2014, 20:15

Mesaj Modern60 » 30 Kas 2014, 12:02

G羹le g羹le en g羹zel g羹nlerle kullanman覺z覺 dilerim. ok yak覺覺kl覺 bir dalg覺癟 kronosu.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj ErenBaba » 04 Ara 2014, 13:49

Temenniler i癟in teekk羹r ederim. Saat hatal覺 idi ve geri g繹nderdim. Lakin firma saati tedarik edemedi, para iadesi yapt覺. Birka癟 fotoraf覺n覺 癟ekmitim. Siteye nas覺l y羹kleyeceimi bilmediim i癟in y羹klemedim. 襤steyen olursa elektronik postas覺na yollayabilirim. Bu arada saati yurt d覺覺ndan getirtmeye karar verdim. Hatta 繹demeyi yapt覺m. Yakla覺k 15 g羹n dediler. Kargonun y覺lba覺 hengamesine tak覺l覺p biraz gecikebileceini de belirttiler. Bekliyoruz.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErenBaba

Mesaj ErenBaba » 12 Oca 2015, 11:39

Uzunca bir bekleyiten sonra ge癟tiimiz perembe kavutum saate. ok daha kaliteli bir kutuda ve t羹m belgeleriyle geldi. Gayet memnunum, severek kullan覺yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErenBaba

Mesaj ErenBaba » 06 Tem 2015, 02:47

Arkadalar覺n saatin bezeli bozuldu. Ters istikamete de d繹nmeye balad覺. Herhangi bir zorlama ya da darbe falan olmad覺. Bezelin d繹nerkenki sesi bile deiti? Sebebi ne olabilir?
Kullan覺c覺 avatar覺
ErenBaba

Mesaj Ersin12380 » 27 Eyl 2015, 13:46

G羹le g羹le kullan覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Ersin12380

Kay覺t: 26 Eyl 2015, 21:49

nceki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners