Merhaba sevgili TSF ailesi,
Uzunca bir süre sonra foruma bir japon canavarı ile dönmek istedim.
Epeydir görüp beğendiğim ve aklımı kurcalayan modeli hele de görece uygun bulunca kaçırmadım.
Bir süredir Garmin Fenix 3HR ile sorun yaşıyordum, her ne kadar zor koşullara dayanıklı olsa da, tatbikatta sahada toz toprakta vurdu kırdıda üzmese de maksimum 7 günde bir şarj edilmeye ihtiyacı oluşu beni saatten soğuttu,
Seyahate gideceksiniz önceden tam doldurmadıysanız bit noktada batarya boşalıyor ve kablo yanınızfda yoksa zulüm..
işin kötü yanı hızlı da şarj olmuyordu...
Ben de hem akıllı saat tipinde bildirim vs. gibi fonksiyonları bluetooth bağlantısı ile yapabilen hem de özgün ve şık tasarımı ile beni çeken bu güzele yöneldim.
Saatiimiz citizen markasının proximity prism modeli,
48mm olmasına rağmen değişik cam kesimi ve titanyum kasası ile oldukça rahat, belli açılarda farklı parlamalar yapsa da neredeyse kadrabndaki her detay oldukça okunur ve kullanışlı
Saatimiz eco-drive teknolojisine sahip olduğundan pil derdi yok
Telefondaki arayüzü sayesinde gün ve saat bazında ne kadar ışığa maruz kalıp şarj olduğunu görebilir, alarm kurabilir, farklı zaman dilimlerini local time olarak atayabilirsiniz...
uygulama oldukça basit arayüz akıcı ve eşleme ve kullanım çok pratik
Saat telefona gelen bildirimlerde ister sesli isterseniz de sesli ve titreşimli veya sadece titreşimli bildirimler alabiliyor ve her bildirimde saniye kolu call ya da info kısmına gidip duruyor kadranda
En güzel özelliklerden biri de yine uygulama üzerinden belli bir saatte bildirimlerin kesilmesini ayarlayabiliyorsunuz ( gece uyku zamanı vs. )
Yine kadran üzerinde güç rezervi 12/24 saat göstergesi ve bağlantı durumunu görebiliyorsunuz
Saatin ikinci zaman dilimi
1/10 kronograf
alarm özellikleri de var
Zaman dilimleri arasında geçiş seiko auto relay de olduğu gibi analog ve izlemesi oldukça keyifli,
Titanyum üzeri siyah kaplama ve siyah silikon kayış saati spor ve şık gösteriyor kadrandaki yeşil detaylar ise gayet dikkat çekici ve okunaklı
Sanırım bir süre bu fonksiyon canavarı japon dostumuzla oldukça eğlenceli vakit geçireceğiz...
ücretsiz yükle