TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Prospex SPB455 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko Prospex SPB455 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Volkans » 20 Nis 2025, 20:56

ncelikle selamlar. Harika bir inceleme olmu. 2024 haziran aylar覺nda spb453 modelini ilk otomatik saatim olarak alm覺t覺m.
Dalg覺癟 saati olmas覺ndan dolay覺 bilekte kendini hissettiren fakat rahats覺z etmeyen bir saat. Simetrisini her zaman 癟ok beenmitim zaten. Tarih penceresinin yeni konumu olduk癟a iyi. Simetriye katk覺s覺 癟ok b羹y羹k. Hi癟 bir saatimde d羹zenli ayarlad覺覺m 繹zellik olmad覺 tarih. Tatillerde veya uzun kullan覺mlarda ayarl覺yorum sadece. Kubbe kesim cam retro g繹r羹nt羹s羹n羹 artt覺r覺yor. Gayet okunakl覺 bir kadran. Zamans覺z bir tasar覺m. Pek elbise se癟meyen bir saat. Tak覺m elbiseylede 癟ok 覺k,spor giyimlede 癟ok 覺k. Genel anlamda benimde g繹r羹lerim 癟ok olumlu. Hatta bu saati ald覺ktan sonra ayn覺 mekanizmay覺 kullanan bir Presage Limited ve bir tane daha Prospex Seiko saat ald覺m. Hepsinide keyifle kullan覺yorum. Sunduu kalite anlam覺nda Seiko her zaman tercih edebileceim bir marka.
襤lk 癟覺kt覺覺nda ben pek fazla yorum bulamad覺覺m i癟in bende kendi g繹r羹lerimi yazmak istedim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Volkans

Ya: 45
Kay覺t: 20 Nis 2025, 19:33

Mesaj Mtn » 22 Nis 2025, 12:34

Volkans yazd覺:ncelikle selamlar. Harika bir inceleme olmu. 2024 haziran aylar覺nda spb453 modelini ilk otomatik saatim olarak alm覺t覺m.
Dalg覺癟 saati olmas覺ndan dolay覺 bilekte kendini hissettiren fakat rahats覺z etmeyen bir saat. Simetrisini her zaman 癟ok beenmitim zaten. Tarih penceresinin yeni konumu olduk癟a iyi. Simetriye katk覺s覺 癟ok b羹y羹k. Hi癟 bir saatimde d羹zenli ayarlad覺覺m 繹zellik olmad覺 tarih. Tatillerde veya uzun kullan覺mlarda ayarl覺yorum sadece. Kubbe kesim cam retro g繹r羹nt羹s羹n羹 artt覺r覺yor. Gayet okunakl覺 bir kadran. Zamans覺z bir tasar覺m. Pek elbise se癟meyen bir saat. Tak覺m elbiseylede 癟ok 覺k,spor giyimlede 癟ok 覺k. Genel anlamda benimde g繹r羹lerim 癟ok olumlu. Hatta bu saati ald覺ktan sonra ayn覺 mekanizmay覺 kullanan bir Presage Limited ve bir tane daha Prospex Seiko saat ald覺m. Hepsinide keyifle kullan覺yorum. Sunduu kalite anlam覺nda Seiko her zaman tercih edebileceim bir marka.
襤lk 癟覺kt覺覺nda ben pek fazla yorum bulamad覺覺m i癟in bende kendi g繹r羹lerimi yazmak istedim.

Teekk羹r ederim, siz de iyi g羹nlerde kullan覺n. Siyah kadran覺n okunabilirlii daha y羹ksek. Seiko koleksiyonda mutlaka bulunmas覺 gereken bir marka. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Mtn

Kay覺t: 07 May 2022, 16:05

Mesaj tunceltolga » 25 Nis 2025, 19:28

Ge癟en g羹n farkl覺 bir platformda sat覺ta g繹rm羹t羹m. Tetii 癟ekemedim. ok ikonik bir saat. G羹zel zamanlar g繹stersin.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
tunceltolga

Kay覺t: 14 Oca 2019, 17:49

Mesaj Mtn » 08 May 2025, 15:41

tunceltolga yazd覺:Ge癟en g羹n farkl覺 bir platformda sat覺ta g繹rm羹t羹m. Tetii 癟ekemedim. ok ikonik bir saat. G羹zel zamanlar g繹stersin.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Teekk羹r ederim, ikinci elleri uygun fiyatlara bulunabiliyor o ekilde almak avantajl覺 olabilir. Ufak tefek eyler d覺覺nda saatin eksisinin mekanizmas覺 olduunu d羹羹n羹yorum. 繹yle bir 癟繹z羹m buldum, g羹癟 rezervini doluya yak覺n olacak ekilde kullan覺rsan覺z sapma miktar覺 d羹羹k oluyor. Umar覺m istediiniz saatlere kavuursunuz. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Mtn

Kay覺t: 07 May 2022, 16:05

nceki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners