TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Prospex SPB455 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko Prospex SPB455 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Srpr » 11 Tem 2025, 12:35

Merhaba,
Son zamanlarda zaman tutma performans覺 hakk覺nda 繹l癟羹m yapt覺n覺z m覺 acaba?
6R35 ve 6R55 mekanizmal覺 iki seiko aras覺nda kald覺m ama genel olarak 6R mekanizmalar konusunda olumlu yorumlar g繹rm羹yorum. Sizin saatinizin g羹ncel durumu nedir ve memnun musunuz merak ettim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Srpr

Kay覺t: 29 Haz 2023, 12:55

Mesaj Mtn » 11 Tem 2025, 14:55

Merhaba, saati yeni y覺ldan 繹nce alm覺t覺m. Zaman tutuunu ara ara kontrol ederim. -3 /-12 sn aral覺覺nda sapma yap覺yor. 襤lk g羹n sallay覺p tak覺nca 癟ok sap覺yor, rezerv dolduk癟a sapmas覺 azalabiliyor. Seiko 6R55, eta tabanl覺 kulland覺覺m saatlerle k覺yaslay覺nca t羹m羹nden daha k繹t羹. Ancak sapma aral覺覺 g羹nl羹k kullan覺m覺 etkilemedii i癟in sorun yok diyebilirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mtn

Kay覺t: 07 May 2022, 16:05

Mesaj korayyalnizlar » 11 Tem 2025, 15:40

Hedefim olan, bay覺ld覺覺m bir Seiko modeli. Lug boylar覺 dolay覺s覺yla yapt覺覺n覺z ergonomi yorumunu kesinlikle destekliyorum. Ben de 3 ay 5 GMT kulland覺m; lug boyu ve bilezik dolay覺s覺yla boyutlar覺na, a覺rl覺覺na ramen hi癟 rahats覺zl覺k vermiyordu ki ben saati uyurken dahi 24 saat tak覺yorum, hi癟bir zaman kolumda varl覺覺ndan ikayet癟i olmad覺m. Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar g繹stersin.
Driving and Styling.
Kullan覺c覺 avatar覺
korayyalnizlar

Ya: 19
Kay覺t: 31 Tem 2022, 00:49

nceki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 187 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners