Forumumuzun rus saatleri b繹l羹m羹nde, sahip olduum 3 adet diver saat tan覺t覺m覺n覺 yapm覺t覺m ama japon saatleri b繹l羹m羹 eksik kalm覺t覺.
Birka癟 g羹n 繹nce Ayd覺n Saat Gebze Yetkili Bayiine verdiim Seiko Srp703K1 saatim d羹n elime ulat覺. Ben de f覺rsat bu f覺rsat deyip kutu a癟覺l覺覺 yapay覺m istedim. Bu saatin daha 繹nce kutu a癟覺l覺 ve incelemeleri yap覺lm覺 forumda. Ben genel olarak beendim saati. ok ho ve g羹nl羹k kullan覺ma uygun dizayn覺, sade ve anla覺l覺r antrasit renge 癟alan kadran覺 ile iyi bir g繹r羹nt羹s羹 var. Mekanizma 4r35 hack fonksiyonlu. elik bileziini 癟ok iyi bulmad覺覺m覺 belirtmeliyim ancak firmalar覺n maliyet alg覺lar覺 farkl覺 tabii ki. Her firma farkl覺 bir maliyet ve kalite oturtmaya 癟al覺覺yor. Deri kay覺la kullanman覺n daha ho ve iyi olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.
Bir de dikkatimi 癟eken bir konuyu burada paylamak isterim. Saatin saniye kolu sanki tam y羹zemiyor, b繹yle dinlene dinlene. Tissot Prs516 saatim de var. Keza 3 adet rus diver saatim de var. Bu saatlerin saniye kollar覺 gayet ak覺c覺 bir ekilde y羹z羹yor. Ben mi yanl覺 alg覺l覺yorum ya da tak覺ld覺覺m nokta 癟ok 繹nemli deil, bouna m覺 tak覺ld覺m bilmiyorum. Seiko konusundaki 羹statlar daha tatmin edici bir a癟覺klamas覺n覺 yaparlar mutlaka. Bunun d覺覺nda saat ger癟ekten 癟ok iyi. Zaten Seiko'dan bahsediyoruz.
imdi kutu a癟覺l覺覺n覺 yapal覺m izninizle.
襤te fotoraflar.

Umar覺m beenirsiniz. Forumda ilk kutu a癟覺l覺覺m.