Bildiim kadar覺yla son 2. jenerasyon Sumo. (21 Haziran'da daha 繹nce Baselworld'de tan覺t覺lan 3. jenerasyon Sumo'lar sat覺a 癟覺kt覺. Onlarda yenilenmi 6R35 mekanizma ve safir cam var. te yandan tepeleri bo, 2. jenerasyonda g羹zel bir S var tepe 羹zerinde).
Bu modelin 繹zellii mavi sunburst (yanar d繹nerli) kadran覺, ger癟ekten g羹zel, g繹rmek laz覺m diyeceim ama genel olarak internetteki fotoraflar覺ndan ne eksik ne fazla buldum. 2017'de 癟覺kan blu覺e lagoon limited edition Samurai ve Turtle'覺n ayn覺s覺, yine ayn覺 sar覺 ayr覺nt覺lar ve saniye kolu var ama bu defa model Sumo. Ayn覺 coral blue mavi kadranl覺 Monster'da yine bunun gibi Ekim2018de duyrulmu, Kas覺m 2018 gibi piyasada bulunur olmu. (Bunu d羹z mavi Sumo 'Blumo' ile kar覺t覺rmamak laz覺m). Bu model Japonya i癟 pazar覺 i癟in, 'made in japan' ve Japonya d覺覺na sat覺覺 resmen yok, garantisi de sadece Japonya'da ge癟erli. Ayr覺ca yine da覺t覺m olarak Japonya'da da sadece online sat覺a sunulmu, o y繹nden 'limitli' olduu yaz覺yor ama 羹retim adedi y繹n羹nden limitli deil. Seri numaras覺ndan saatin 羹retim tarihinin Aral覺k 2018 olduu g繹r羹l羹yor.
Amazon g羹mr羹k 羹cretini de tahsil etti, ben uramad覺m, toplam maliyet kredi kart覺na 59206 JPY, bu da yakla覺k 3100 TRY (yakla覺k 550 USD) ediyor. Bu fiyata 6R15 mekanizmal覺, b繹yle g羹zel kadranl覺 bir Sumo, tek kusuru garantisi yok

Ger癟ek kutu a癟覺l覺覺 deneyimini fotoraflamak istedim, buyrun:

Kargodan gelen kutumuz bu.

襤癟inden baka bir kutu 癟覺k覺yor, salam duruyor, hem tabana yap覺t覺r覺lm覺 hem de naylonlanm覺. (Amazon ABDnin yapt覺覺 gibi baloncuklu zarf覺n i癟ine 繹ylesine atmam覺lar kutuyu).

Kutuyu a癟t覺覺mda Sumo utanm覺, yast覺覺n arkas覺na saklanm覺t覺

Saatin 羹zerindeki 'toz'lar, baka yabanc覺 forumlarda da g繹rd羹m, normal, ger癟ekten yeni saatte b繹yle oluyor

Se覺ko'nun Lume'u en babas覺yla yar覺覺r, ben g羹zel fotoraf覺n覺 癟ekemeyi beceremedim. Zaten fark覺ndaysan覺z bu fotoyu da karanl覺kta deil normal ayd覺nl覺kta 癟ektim