TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SKX781 Orange Monster İnceleme

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Seiko SKX781 Orange Monster İnceleme

Mesaj necati » 05 Tem 2012, 22:17

Diver Fever hastalığına yakalanmış, harıl harıl internette diver modellerini incelerken ve daha önce görmüş olmama rağmen dikkatimi çekmemişken, mlm hocamın önerisiyle alıcı gözle monstera baktım. Ve şu anda bileğimd :D Bu saat diver ateşi hastalığıma bir süre çare olacağı açık. Ateş düştü saat bakma ritüeli sona erdi :)
Resim
Çapı, tepe hariç 42 mm, tepe ile beraber 46 mm. Kalınlık 12-12.5 mm. Cam hardlex cristal. Kadran rengi turuncu, kollar ve göstergeler luminesan özelliğe sahip. Kordon genişliği 20 mm. 200 m. derinliğe kadar su almaya dirençli. 7S26 kalibreli otomatik saat.
Resim
Daha önce bu ebatta saat kullanmamış ince bilekli biri, acaba bileğimde nasıl durur diye merak ediyorsa cevap yukardaki fotoğrafta. Gayet rahat bir duruşu var. Ayrıca bezeli göz alıcı ve çok hoş. Çelik kasa kaliteli hissi veriyor.
Resim
Saatin bileziği, kasasının kalitesi yanında sönük kalıyor. Diyebilirimki kaliteli bir metal bilezik ile harika olur.
Kullanıcı avatarı
necati

Re: SEİKO SKX781 ORANGE MONSTER İNCELEME

Mesaj necati » 05 Tem 2012, 22:17

Resim
Seiko monster deyince akla gelmesi gereken ilk şey luminesan özelliği. Mübarek gündüz feneri. Kendi gölgem üzerine düşse ışıldıyor :champ: . Bu fotoğrafta kısmen az ışıklı ortamda yaydığı ışık dikkat çekici.
Resim
Tam karanlık ortamda yaydığı ışık sadece kolları ve göstergeleri değil saatin kadranınn büyük kısmının görünmesini sağlıyor.
Resim
Bu da skx007 ile skx781 in karanlıkta fotoları.
Kullanıcı avatarı
necati

Re: Seiko SKX781 Orange Monster İnceleme

Mesaj zfr » 05 Tem 2012, 22:22

Benim de aklımda olan bir model... Fotoğraflar ve inceleme için teşekkürler, güzel günlerde kullanın... :champ:
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj altanos » 05 Tem 2012, 22:23

İyi günlerde kullanın :champ: , zamanında çok içim gitmişti turuncuya ama ben ateşime siyahını dökmüştüm.
Turuncu canavar şimdi yine aklıma düştü :geek:
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj drk » 05 Tem 2012, 22:23

Harika fotoğraflar :thumbup: İnceleme için teşekkürler. Güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj necati » 05 Tem 2012, 22:26

SKX007 ve SKX781 orange monster, 180-190 dolar civarında fiyatları olan ve fiyatlarının üzerinde kalite sunan saatler, bana göre. SKX007 siyah kadranı, bezeli, kolları ve göstergeleri ile ağır bir saat havası veriyor. Daha fazla çeşitte giysiyle kullanılabilecek çok güzel bir saat. Orange monster ise daha uçarı, kıyafet konusunda daha seçici ve genç bir kız gibi dikkat çekmeyi seviyor ;) . Otomatik bir saat arayan, diver modellerini seven ve 200 doları aşmadan güzel bir saatim olsun diyenlere iç rahatlığı ile her iki saati tavsiye edebilirim.
Zfr :champ:
Altanos :champ:
Drk :champ: Teşekkürler.
En son necati tarafından 05 Tem 2012, 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj vmetin » 05 Tem 2012, 22:27

Hayırlı olsun, saat ve inceleme çok güzel. Arka kapak ta kristal mi?
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj necati » 05 Tem 2012, 22:29

vmetin yazdı:Hayırlı olsun, saat ve inceleme çok güzel. Arka kapak ta kristal mi?

Arka kapağınında fotoğrafını çektim ancak fotolar artınca atmadım. Arka kapak çelik. Teşekkürler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
necati

Sonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners