Yok yurt içi. Yurtdışı daha maliyetliydi. Sana da danışacaktım aslında Kerim. Daha Öne kullandığını Hatırlıyorum.yanlışsam kusura bakma. Ama fiyatı makul geldi çektim tetiği Konuyu da hortlatmış olduk ama olsun
Yok yurt içi. Yurtdışı daha maliyetliydi. Sana da danışacaktım aslında Kerim. Daha Öne kullandığını Hatırlıyorum.yanlışsam kusura bakma. Ama fiyatı makul geldi çektim tetiği

Star yazdı:Teşekkür ederimYok yurt içi. Yurtdışı daha maliyetliydi. Sana da danışacaktım aslında Kerim. Daha Öne kullandığını Hatırlıyorum.yanlışsam kusura bakma. Ama fiyatı makul geldi çektim tetiği
![]()
Konuyu da hortlatmış olduk ama olsun
mlm yazdı:Star tebrikler, güle güle kullan![]()
buna deri Kayış da çok yakışıyor önerin var mı abi
harika bir saat tercih etmişsiniz KKarakuş yazdı:Star yazdı:Teşekkür ederimYok yurt içi. Yurtdışı daha maliyetliydi. Sana da danışacaktım aslında Kerim. Daha Öne kullandığını Hatırlıyorum.yanlışsam kusura bakma. Ama fiyatı makul geldi çektim tetiği
![]()
Konuyu da hortlatmış olduk ama olsun
Hayırlı olsun , evet bende yakın bir zaman önce kullandım ve yine aklımdaÖzelden yada buradan kaynak/maliyet belirtebilirseniz çok sevinirim
aynı ÖM bilgisini bende istiyorum. saygılar.
gönderiyorum msjı Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: MrPandül ve 127 misafir
|
||||||||||||||