TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Velatura Yacht Timer SPC049P1

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko Velatura Yacht Timer SPC049P1

Mesaj barcelona » 25 Tem 2010, 14:03

Velatura arkadasım bu model alımın hakkında sonucu buraya eklersen sevinirim, bende aynı sekilde almayı dusunuyorumda, gercekten cok guzel duran bir saat. İnceleme ve bilgiler icin emegi gecen arkadaslara tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
barcelona

Mesaj Velatura » 28 Tem 2010, 12:31

Arkadaşlar saat geldi, orijinal kutusunda ve uluslararası garanti belgeleri ile beraber. Ebay iyi bir site bu tarz alışverişler için.
Kullanıcı avatarı
Velatura

Mesaj konami » 29 Ağu 2010, 17:05

konami yazdı:Evet, doğru ifade edemedim galiba. SPC049P1 modelinin renk uyumu çok hoş. Aynı renk dağılımı, aynı kadranlar, aynı kayış ile ... neden bir Velatura Kinetic yok demek istedim. Aşağıdaki resimdeki saatlerden biri kinetic velatura, diğeri velatura yatching. Resim Bundan bahsetmiştim.

Allah'tan başka bir şey isteseymişim. :P Az önce seiko nun resmi sitesinde gezinirken bunu gördüm. paylaşmak istedim. Resim velatura nın Srh013 modeli satışa yeni sürülmüş. henüz ayrıntılı bir incelemesini ve farklı resimlerini bulamadım ama renklerin uyumu, çekiciliği v.s Yatching versiyonu kadar etkileyici değil. Ayrıca Srh006 modelinden vazgeçirecek kadar da tahrik etmedi beni açıksası. uzun zamandır ebay dan ihale takip ediyorum, niyetine girdim yakında Srh006p1 i koluma takıcam inş. :thumbup:
konami

Mesaj Bond » 30 Ağu 2010, 07:52

Tebrikler, ürün geliştirmede sen olsan belki daha güzel renk kombinasyonu ile çıkardı :) Daha net ve iyi resimlerini incelemek lazım belkide daha güzel duruyordur. Şimdiden SRH006P1 için hayırlı olsun diyelim. Alırsan kullanıcı yorumlarını ve fotoları inceleme bölümümüze bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj volkan80200 » 20 Eyl 2010, 18:55

Arkadaşlar merak ediyorum. Bu velaturaların ayar kolu (crown) u bileğinizin üzerini yara yapmadımı. İki arkadaşım bu dertten yakınıyorlar.
Kullanıcı avatarı
volkan80200

Mesaj Clk » 20 Eyl 2010, 19:04

Ben bu saat ile golf bile oynuyorum birsey yok normal kullanimda boyle birsey cok zor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 20 Eyl 2010, 20:07

Hayatımda sadece bir günlüğüne sahte IWC Big Pilot kulladım ve anında yara yaptı , sanıyorum o saatler ya replika ya kalite kontrolün gözünden kaçmış ya da arkadaşlarınız çok hassas tenli.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 23 Eyl 2010, 23:55

Eğer arkadaşınız saati bileğine çok bol takmışsa ayar kolu elin üzerine doğru gelip deriyi tahriş edebilir.
Kullanıcı avatarı
drk

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners