Teşekkür ederim bilgilendirme için.ozgtegin yazdı:Mako 1 yerine 2 alın derim. Mekanizma daha yeni; elle kurma ve saniye durdurma ozellikli...hasanomay yazdı:Bir beyaz kadran da bende var ama benim ki Dede hediyesi. 91 model bir seiko5 7009. Çok küçükken verdiği için baya hor kullandım son hali böyle.ozgtegin yazdı:Ne kadar benzer bir kadran, birinde Rolex amblemi, diğerinde Seiko 5. Bütçeye göre klasik ve güzel seçimler.
Bende de beyaz kadranlısı var.
Bende saati yeni yeni hobi edinmeye ufak çaplı f/p saatleri biriktirmeyi amaçlıyorum. Aranıza yeni katıldım.
Konuyu açan arkadaşımızdan farklı olarak bende mevcutta bir seiko5 olduğu için siyah kadran kontejanını Orient bambino 2. Gen. V3 le doldurdum.
Bir sonraki hedefim diver sınıfı bir saat. Yine Orient'ten Mako ya çok sıcak bakıyorum şuan.
En önemli tercih sebeplerim klasik-spor arası bir tarzı olduğunu düşünüyorum ve 41mm olması. Skx leri beğenmiyorum, bir çok diverda 43-45mm ve bana büyük kalıyorlar zira bileğim görece küçük max 6,7 inch ölçtüm.
Mako 1 ve Mako 2 arasında gidip geliyorum şuan. Mako 1'in iki kollu kasası karekteristik geliyor bana Mako2 de amazonda türkiyedeki fiyatın yarı fiyatına neredeyse.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 247 misafir
|