TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Solar SSC017 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko Solar SSC017 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj ReeL13 » 15 Kas 2012, 10:51

覺k duruyor hay覺rl覺 olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
ReeL13

Kay覺t: 11 Eki 2012, 22:04

Mesaj ErenBaba » 11 Au 2014, 23:18

Forumdaki ilk mesaj覺mda konuyu hortlataca覺m. ok beendiim bir model. Kullanan arkadalar yorumlar覺n覺 payla覺rlarsa minnettar olurum. n羹m羹zdeki g羹nlerde almay覺 d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErenBaba

Kay覺t: 11 Au 2014, 14:00

Mesaj Tunakem79 » 11 Au 2014, 23:59

Hay覺rl覺 olsun tebrikler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Tunakem79

Ya: 46
Kay覺t: 23 Mar 2014, 19:40

Mesaj ErenBaba » 12 Kas 2014, 23:22

Daha 繹nce birka癟 kez almaya niyetlenmitim. Sonra baka modellere tak覺ld覺m. Ama art覺k karar覺m覺 verdim diyebilirim. Yeni bir bal覺k a癟覺p kirlilie mahal vermek istemediim i癟in buradan soruyorum. Bu modeli kullanan arkadalar saatin art覺lar覺n覺 eksilerini paylaabilirler mi? Almadan 繹nce bilmem gereken eyler var m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
ErenBaba

Re: Ynt: Seiko Solar SSC017 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Tolgi06 » 13 Kas 2014, 02:38

ErenBaba yazd覺:Daha 繹nce birka癟 kez almaya niyetlenmitim. Sonra baka modellere tak覺ld覺m. Ama art覺k karar覺m覺 verdim diyebilirim. Yeni bir bal覺k a癟覺p kirlilie mahal vermek istemediim i癟in buradan soruyorum. Bu modeli kullanan arkadalar saatin art覺lar覺n覺 eksilerini paylaabilirler mi? Almadan 繹nce bilmem gereken eyler var m覺?

Saatin farkli bir renk varyasyonunu kullandim. Tek eksisi bilezik kalitesi, o da guzel bir silikon ya da nato kordon ie cozulur. Yanlis anlasilmasin,bilezigi fiyatina gore iyi ama genel olarak daha guzel olabilirdi.
Bunun disinda severek kallandigim bir modeldi, simdi olsa satmazdim bile diyebilirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj cyberpearl » 13 Kas 2014, 09:16

Hay覺rl覺 olsun saat 癟ok g羹zel.Seiko'da b繹yle g羹zel diverlar olduunu bilmiyordum.G羹le g羹le kullan覺n
Kullan覺c覺 avatar覺
cyberpearl

Kay覺t: 26 Eyl 2014, 17:25

Re: Ynt: Seiko Solar SSC017 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj ErenBaba » 13 Kas 2014, 23:46

Tolgi06 yazd覺:Saatin farkli bir renk varyasyonunu kullandim. Tek eksisi bilezik kalitesi, o da guzel bir silikon ya da nato kordon ie cozulur. Yanlis anlasilmasin,bilezigi fiyatina gore iyi ama genel olarak daha guzel olabilirdi.
Bunun disinda severek kallandigim bir modeldi, simdi olsa satmazdim bile diyebilirim.

Sa olas覺n bakan. Saati 癟覺plak g繹zle g繹rme f覺rsat覺m olmad覺. Nette g繹rm羹 ve beenmitim. Birka癟 otomatik model daha vard覺. Lakin bu saat a覺r bast覺. K覺smetse bug羹n yar覺n sipari ederim. Ben metal kasa metal kordon sevenlerdenim. Orijinal kordonuyla kullan覺r覺m diye d羹羹n羹yorum. Daha 繹nce 癟elik kasa ve yine 癟elik kordon Orient kullanm覺t覺m. Ufak zorlanmalarda(繹zellikle sporesnas覺nda) kendiliinden a癟覺ld覺覺 zamanlar olmutu. Hatta bir Cuma namaz覺 esnas覺nda bileimden u癟up 繹n saflardaki bir amcan覺n ensesine u癟muluu var. Bu saat bu tarz latifeler yapmaz deil mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
ErenBaba

Mesaj siabent80 » 14 Kas 2014, 23:26

iyi g羹nlerde kullan覺n saatinizi. hay覺rl覺 olsun.. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
siabent80

Kay覺t: 24 May 2010, 22:37

ncekiSonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 209 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners