Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Tek kelime ile müthiş, 10 gün kadar foruma giremedim, bu arada bende bir Seiko aldım, sıraya da sarb065 ya da başka saat koymayı planlıyor ve forumdaki ilk sarb065 e sahip olacağımı düşünüyordum, meğersem... Tebrikler, hayırlı olsun, iyi günlerde inşallah, müthiş bir Seiko daha çok sevindim bu saati almanıza, aslında her le locle ve visodate alındığında aklımdan bu saati neden almadıkları hep geçiyordu hele ki,*necati le locle aldığında...
Kethuda Ahbob Mücadeleci teşekkürler. SARB065 değil de le locle yada visodate tercihinin birçok nedeni olabilir. En başta bu iki model daha çok biliniyor ve forumda isimleri sıklıkla geçiyor. Ayrıca bu iki modelin kolay ulaşılabilirlik gibi avantajı var. ETA mekanizmalı İsviçre markası avantajları da var vs vs... Le locle u alınca hevesim çabuk geçti ama SARB065 i (aynen SSA003 gibi) satmayı düşünmüyorum. İlk sarb065 fırsatı kaçtı ama daha sırada bekleyen çok ilk var. Bu ilki seiko lehine kullanmanı umut ediyorum