mlm yazd覺:Hay覺rl覺 evlat tan覺m覺na bakt覺m s繹zl羹kten, kar覺s覺nda Kilimanjaro yaz覺yor![]()
![]()
![]()
MertYe yazd覺:kilimanjaro yazd覺:Sevgili Mert;
襤yi dileklerin i癟in 繹ncelikle teekk羹r ederim.Babam , ben daha domadan 繹nce otomatik saat kullanan biri ve o a癟覺dan sorun yok.Hi癟 otomatik saat kullanmam覺 olan birinin bile doru anlat覺ld覺覺 taktirde bu saatleri zevkle kullanaca覺n覺 d羹羹n羹yorum ... mesela :
- bu saatlar覺n birer canl覺dan farks覺z olduu , onlara bak覺lmas覺 gerektii ( yemei , suyu verilmeli eklinde)
- t羹m canl覺lar gibi s覺caktan, souktan , nemden, bas覺n癟tan etkilendii ve bu y羹zden sapma g繹stermesinin normal olduu
- yine t羹m canl覺lar gibi bak覺mlar覺n覺n zaman覺nda yap覺lmas覺 gerektii
- herbir otomatik saat覺n , gerekirse youtube vs de mekanizma 癟al覺ma videolar覺 izleterek birer m羹hendislik harikas覺 olduu
g羹zel bir dille anlat覺l覺rsa ... l羹tfen babana otomatik saat al
sevgiler
yle bir anlatm覺s覺n覺z gi b羹t羹n forum gidip babalar覺na otomatik saat alacak imdi. Babama annem ve kardeimle beraber doum g羹n羹nde no date sub almak istiyorum ama beni d羹羹nd羹ren k覺s覺m hala otomatik saat ile babam覺n imtihan覺 a癟覺k癟as覺. Babam i癟in saat dediin zaman覺 g繹sterir ve 100-150 liradan daha pahal覺 olan覺 gereksizdir. Ger癟i yine bizim hediye ald覺覺m覺z pilli Omega constellation' 覺 kullan覺yor ama onu almasak m羹mk羹n deil pahal覺 saat almaz yani. O y羹zden birazda d羹羹nceliyim. Sizinde saatiniz hay覺rl覺 olsun tekrardan.
D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 229 misafir
|