TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Sports SNZG09J1

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko 5 Sports SNZG09J1

Mesaj serras » 26 Mar 2011, 21:54

bendün eskişehir beyler saatten(kendisi konyalı saatin yetkili satıcısıymış)Seiko 5 Sports SNZG09J MODELİNi dörtyüz tl ye aldım altı taksit saatin sapması otuz saniyeye yakın bir hafta kullan ayarını yapalım dedi umarım fazla bi sıkıntısı olmaz bi de saate silikon kayış almayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
Kullanıcı avatarı
serras

Mesaj sosyalcan » 26 Mar 2011, 23:07

Saatiniz hayırlı olsun. Bu gün İzmirde ben de biraz saat bakındım (forum saati gecikince :)) biraz saat bakasım geldi ) Seiko 5ler bayağı gelmiş ve çoğu da Japan bu yüzden fiyatları 250 tlden başlıyor 600 tlye kadar çıkıyor az daha Seik 5 sports 42 mmlik bir saat alıyordum satıcı benim deavmlı saat aldığım bir dükkan 450 tlden 350 tlye çekti . ben yeni forum saati hatırına tuttum kendimi bu arda saatin kadranı siyahtı böyle saatimin olması da sanırım avantajımdı. Seri numarasına neden bakmadım diye şimdi kendime kızıyorum::::
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj serras » 27 Mar 2011, 05:31

aslında benim de almak gibi bir niyetim yoktu bende seikonun SNA767P1 siyah kadranlı modelini kullanıyorum eşime hediye bir saat almak için girmiştim nası olduysa oldu işte birden kendimede bi hediye alayım dedim iyi kide almışım belki biraz pazarlıkla fiyat daha aşağı olabilirdi ama napalım sağlık olsun
Kullanıcı avatarı
serras

Mesaj sivri1983 » 19 Nis 2011, 23:03

Arkadaşım öncelikle saatin hayırlı uğurlu olsun. :thumbup: Bende uzun süredir siteyi sessiz sedasız takip ediyorum.O kadar çok şey öğrendim ki anlatamam yine bu sitenin sayesinde swatch saatimden sonra ilk mekanik saat tercihimi senin saatinin siyah versiyonunu alarak yaptım. saati alalı 3 ay oluyor bende ankaradan saatçi ibrahimden sıkı pazarlıklar sonucu 275 e aldım garantili sertifikalı bide visa ile tek çekim yaptırdım :lol: sanırım bu saat için en uygun fiyat bu görünüyor.(internet hariç) Çok memnunum şimdilik günde 15 sn ileri gidiyor. şu fotoğraf yükleme olayını çözersem bende tanıtım yapacağım. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.... :champ:
Kullanıcı avatarı
sivri1983

Mesaj sasa4151 » 20 Nis 2011, 14:41

Saatiniz hayırlı olsun. Güzel bir seçim. Bende yaklaşık 9 ay önce Seiko 5 Sport SNZG05K1 modelini almıştım. Saatimden çok memnunum. İyi günlerde kullanman dileklerimle..
Kullanıcı avatarı
sasa4151

Mesaj asinan » 14 Kas 2011, 21:49

Arkadaşlar bu saat şu sıralar ne kadardır, fiyat bilgisi olan var mı? Saattiçeye gittim bugün, elimde yok ama tahmini 400-500tl'dir dedi. pahalı değil mi?
Kullanıcı avatarı
asinan

Mesaj Vector » 16 Kas 2011, 01:19

Hala ilgilenen var mı bilmiyorum ama Seiko 5 Sports Military saatini (yani bu saatin siyahını) dün eBay den 112 dolara satın aldım. Kargo bedava.
Kullanıcı avatarı
Vector

Seiko 5 Sports SNZG09J1

Mesaj someone » 16 Kas 2011, 21:50

Enewwss yazdı:Hala ilgilenen var mı bilmiyorum ama Seiko 5 Sports Military saatini (yani bu saatin siyahını) dün eBay den 112 dolara satın aldım. Kargo bedava.

eBay den gelen saatler gumrukte takilmiyor mu?
Kullanıcı avatarı
someone

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners