canzz yazdı::o Bunları görmemiştim ! Yeşil olan süpermiş neyseki turuncu model benimki kadar turuncu değil üzülürdüm doğrusu

G-Shock çok doğru yolda
evet pusula olmasa da ışık olsa süper olurmuş. pusula da olsa tadından yenmezmiş ama bu haliyle bile alacağım. eğer ışık varsa pana mesaj atın değiştireyim mesajımı. casio-intl.com dan baktım ışık yok. bir alt moellerinde ışıklı ama onda da saniye kolu yok :S
Biraz araştırdım şimdi özellikler GW-3000 ile hemen hemen aynı. Yalnız dikkatimi çeken bir nokta GW-3000 full şarj ile 5 ay ışığa maruz kalmadan çalışabiliyorken GW-4000
26(yirmialtı) ay çalışabiliyormuş !

splendes yazdı:Güle güle kullan güzel saat. Pusulası da olsa Pro Trek' i tahtından eder

5,6 ay le 25-28 ay ikisinde de var. biri daha ekonomik yaptığın zamann 25-28 ay gidiyor. galiba ışığı görünce saat normal saate geliyor en ekonomik modelde
ingilizcesi şöyle casio g-1400-1a nın(gw4000 in radio bandsız modeli) : Approx. battery operating time:
6 months on rechargeable battery (operation period with normal use without exposure to light after full charge)
28 months on rechargeable battery (operation period when stored in total darkness with the power save function on after full charge)
g 1200b-1a nın yani gw 3000 in radio bandsız modeli : Approx. battery operating time:
5 months on rechargeable battery (operation period with normal use without exposure to light after full charge)
26 months on rechargeable battery (operation period when stored in total darkness with the power save function on after full charge)
ben ışıksızda olsa almayı düşünüyorum ve turuncu renk kordonuyla kullanacam. metel kordonuda bulunabiliyormuş. ışıklı olsa pahalı saatlerin yanında daha süper dururdu ama genede güzel maşalalh

bu saate allah rızası için eğilirim

tabiki ..