TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio G-Shock Tough Solar Aviation GW-3000B-1A

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Casio G-Shock Tough Solar Aviation GW-3000B-1A

Mesaj canzz » 28 Şub 2012, 11:37

Kayışım hala gelmedi :roll:
Kullanıcı avatarı
canzz

Mesaj baykalbul » 01 Kas 2012, 14:05

canzz yazdı::o Bunları görmemiştim ! Yeşil olan süpermiş neyseki turuncu model benimki kadar turuncu değil üzülürdüm doğrusu :lol: G-Shock çok doğru yolda :champ:

evet pusula olmasa da ışık olsa süper olurmuş. pusula da olsa tadından yenmezmiş ama bu haliyle bile alacağım. eğer ışık varsa pana mesaj atın değiştireyim mesajımı. casio-intl.com dan baktım ışık yok. bir alt moellerinde ışıklı ama onda da saniye kolu yok :S :( :o :shock:

Biraz araştırdım şimdi özellikler GW-3000 ile hemen hemen aynı. Yalnız dikkatimi çeken bir nokta GW-3000 full şarj ile 5 ay ışığa maruz kalmadan çalışabiliyorken GW-4000 26(yirmialtı) ay çalışabiliyormuş ! :o
splendes yazdı:Güle güle kullan güzel saat. Pusulası da olsa Pro Trek' i tahtından eder :D

5,6 ay le 25-28 ay ikisinde de var. biri daha ekonomik yaptığın zamann 25-28 ay gidiyor. galiba ışığı görünce saat normal saate geliyor en ekonomik modelde

ingilizcesi şöyle casio g-1400-1a nın(gw4000 in radio bandsız modeli) : Approx. battery operating time:
6 months on rechargeable battery (operation period with normal use without exposure to light after full charge)
28 months on rechargeable battery (operation period when stored in total darkness with the power save function on after full charge)

g 1200b-1a nın yani gw 3000 in radio bandsız modeli : Approx. battery operating time:
5 months on rechargeable battery (operation period with normal use without exposure to light after full charge)
26 months on rechargeable battery (operation period when stored in total darkness with the power save function on after full charge)

ben ışıksızda olsa almayı düşünüyorum ve turuncu renk kordonuyla kullanacam. metel kordonuda bulunabiliyormuş. ışıklı olsa pahalı saatlerin yanında daha süper dururdu ama genede güzel maşalalh :) 8-) :thumbup: :thumbup: :geek: :geek:
:super: bu saate allah rızası için eğilirim :) tabiki ..
Kullanıcı avatarı
baykalbul

Mesaj baykalbul » 17 Oca 2013, 02:25

şimdilik bu mesajı yazıyorum çünkü eski mesajıma ek yapamadım.. ona da yapayım inşallah galiba yapamıyorum, zaten hemen üstte :D :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: .. bu saat te ışık olmadığını ve bu yüzden çok pahalı saatlere daha çok fark atamadığından bahsetmiştim.. tabi zevk meselesi bu saat olayı.. her saat ayrı bir güzel arkadaşlar.. fakat şuna değineyim, bu saat in ışıklı olmaması nın sebebi deniz altında butona basılıp su almaması istenmesi imiş..

o kadar değişik bir fosfor olayı var ki ''Kısa Bir Süre Işığa Maruz Kaldıktan Sonra Uzun Süre Aydınlatma Sağlar'' diye geçiyor. ingilizce ismi ''neobrite'' deniyor.. çok ışıl ışıl dedi kullanan bir arkadaş, ışığa gerek kalmıyor dedi aslında..

tabi bu saatin yakın akrabaları olan versiyonlarda ışık seçeneği var şu an.. :lol:

bunu belirtmek istedim.. :) :thumbup: :lol: :P 8-)
Kullanıcı avatarı
baykalbul

Mesaj sosyalcan » 24 Oca 2013, 23:38

Ne güzel konu açmışım yıllar sonra :) Thevenin'e teşekkürler buraya yönlendirdi benim adıma olmasa da Şimdi yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle Canzz arkadaşın koyduğu ilk saat fotosu ve siparişini verdiği kordon tam istediğim tipten ikisi toplam ne kadara geldi? Bilgi verirsen sevinirim (Ve nereden sipariş verdin :)
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Erdem35 » 25 Oca 2013, 13:04

Tebrikler guzel saat... Iyi gunlerde kullanin.
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj kyha » 26 Oca 2013, 16:19

gayet güzel bir saat güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
kyha

Mesaj Bg17 » 26 Oca 2013, 17:00

Guzel gunlerde kullanin :thumbup:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj serhat200 » 26 Oca 2013, 22:07

İyi günlerde kullan hayırlı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
serhat200

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 208 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners