TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko SKX009 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko SKX009 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj encinsan » 11 Mar 2015, 09:40

emreguven yazd覺:
encinsan yazd覺:Tebrikler iyi gunlerde killan serkangs orientin butcesi yenilere kapi a癟m覺 :) bende seikolara yoneldigim icin son anda vazgecmistim :)
yeni saatin hay覺rl覺 olsun.

Efendim, PM atm覺t覺m g繹rd羹n羹z m羹?

G繹rd羹m teekk羹rler...Sirkeci taraf覺na gidip bi kendi g繹z羹mle g繹r羹p 繹yle karar vermek istedim ama beendiklerimin 癟ou t羹rkiyeye gelmiyormu. San覺r覺m yurtd覺覺na a癟覺lacaz :D
D羹nya d繹nd羹k癟e SAAT olacak...
Kullan覺c覺 avatar覺
encinsan

Ya: 47
Kay覺t: 26 Oca 2015, 15:20

Mesaj Ahbob » 11 Mar 2015, 13:22

G羹zel g羹nlerde, keyifle kullan SerkanGS. Bu haliyle orjinalinden 癟ok daha g羹zel olmu. :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Ahbob

Ya: 31
Kay覺t: 26 Eyl 2010, 20:06

Mesaj LDaVoS » 11 Mar 2015, 13:52

Serkan g羹zel g羹nlerde kullanman覺 temenni ederim. :champ: Ben sende zaten SKX009 vard覺 diye biliyordum ama demekki yanl覺 biliyormuum. :thumbup: :champ:
Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
Kullan覺c覺 avatar覺
LDaVoS

Ya: 37
Kay覺t: 03 Haz 2014, 03:54

Mesaj emreguven » 11 Mar 2015, 14:07

encinsan yazd覺:
emreguven yazd覺:
encinsan yazd覺:Tebrikler iyi gunlerde killan serkangs orientin butcesi yenilere kapi a癟m覺 :) bende seikolara yoneldigim icin son anda vazgecmistim :)
yeni saatin hay覺rl覺 olsun.

Efendim, PM atm覺t覺m g繹rd羹n羹z m羹?

G繹rd羹m teekk羹rler...Sirkeci taraf覺na gidip bi kendi g繹z羹mle g繹r羹p 繹yle karar vermek istedim ama beendiklerimin 癟ou t羹rkiyeye gelmiyormu. San覺r覺m yurtd覺覺na a癟覺lacaz :D

O zaman imdiden hay覺rl覺 olsun, yine de gelirseniz haberim olsun, beklerim ;)
迮 訇迡迮 郋郅邽郇郋 :)
Kullan覺c覺 avatar覺
emreguven

Kay覺t: 03 Haz 2014, 21:51

Mesaj crimson75 » 12 Mar 2015, 00:12

Serkan tebrikler,
Ben de bacana覺ma vermitim bu saati, yak覺n zaman 繹nce tekrar yak覺ndan g繹rme f覺rsat覺m oldu, 繹zlemiim valla :(
Tebrikler g羹le g羹le kullanman dileiyle :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
crimson75

Ya: 50
Kay覺t: 23 Eyl 2012, 12:50

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj kilimanjaro » 12 Mar 2015, 17:41

zgnclskn yazd覺:skx173 diyeyim bakal覺m ben de :)

Resim

arkadalar nette bulamad覺m.Bu modelden T羹rkiye de bulabilir miyiz ?
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj zgnclskn » 12 Mar 2015, 21:02

Hocam bu saatin daha ziyade USA piyasas覺na verildiine dair bireyler okumutum akl覺mda yanl覺 kalmad覺ysa, asl覺nda 007 nin kadran覺 deiik bir versiyonu, ama bence 007 den daha g羹zel. Vintage 7002 nin g羹ncel versiyonu, zaten kadran da ayn覺. Ben yuvarlak tarz indislerden ziyade bu tip kadranlar覺 daha 癟ok beeniyorum a癟覺k癟as覺. T羹rkiye'de bulunurluuna gelince online ortamda ben de biraz bakm覺t覺m ama denk gelmedim, Sirkeci'de falan belki bulunabilir. Ankara i癟in bu iin merkezi neresidir bilmiyorum ama asl覺nda en temizi yurtd覺覺ndan g羹venilir bir siteden al覺p ge癟mek gibi, ger癟i bu ara kur da biraz fark yarat覺yor haliyle ama saatin ederi 癟ok y羹ksek olmay覺nca kurdan doan fark da daha kabul edilesi :)
Kullan覺c覺 avatar覺
zgnclskn

Ya: 40
Kay覺t: 07 Oca 2015, 10:33

Mesaj kilimanjaro » 12 Mar 2015, 22:16

zgnclskn yazd覺:Hocam bu saatin daha ziyade USA piyasas覺na verildiine dair bireyler okumutum akl覺mda yanl覺 kalmad覺ysa, asl覺nda 007 nin kadran覺 deiik bir versiyonu, ama bence 007 den daha g羹zel. Vintage 7002 nin g羹ncel versiyonu, zaten kadran da ayn覺. Ben yuvarlak tarz indislerden ziyade bu tip kadranlar覺 daha 癟ok beeniyorum a癟覺k癟as覺. T羹rkiye'de bulunurluuna gelince online ortamda ben de biraz bakm覺t覺m ama denk gelmedim, Sirkeci'de falan belki bulunabilir. Ankara i癟in bu iin merkezi neresidir bilmiyorum ama asl覺nda en temizi yurtd覺覺ndan g羹venilir bir siteden al覺p ge癟mek gibi, ger癟i bu ara kur da biraz fark yarat覺yor haliyle ama saatin ederi 癟ok y羹ksek olmay覺nca kurdan doan fark da daha kabul edilesi :)

teekk羹rler ... g羹venilir bir yer bulsam kura mura bakmam da 繹nemli olan bulabilmek... saate bay覺ld覺m :thumbup:
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners