Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Sevenfriday'e benzemekle beraber kalite bak覺m覺ndan 癟ok daha 羹st羹n duruyor. Tipini de 癟ok beendim valla Deitirilebilir kay覺larla yaz覺n olduk癟a g羹zel bir alternatif olur. Hay覺rl覺 uurlu olsun
Ben de ilk kez d羹n g繹rd羹m bu x35 leri forumda ve ilk g繹r羹te ak oldu san覺r覺m. Hem renk, hem de beyaz kay覺 ile de harika duruyor. Fiyat覺 benim i癟in biraz fazla, kendisi i癟in biraz az da olsa, wishlist' e ekleyiverdim bakal覺m, k覺smet olur inallah.
Herkese iyi dilekleri i癟in 癟ok teekk羹rler Beenmenize sevindim.
Tolgi dediin gibi bende pek sevmem open heart kadran, san覺r覺m ortadaki 癟ark ve open heart k覺sm覺n覺n yar覺m halde yerletirilmesi sebebiyle fena durmuyor. al覺覺rken izlemesi zevkli 繹zellikle. Saatlerin kasas覺 neredeyse hi癟 parmak izi tutmuyor en 癟ok houma giden 繹zelliklerden birisi bu oldu. Birde kay覺 deitime sistemini beendim.