Merhabalar,
Yorumlar için teşekkürler

Bir süredir yazma fırsatım olmamıştı, ancak oldu.
Öncelikle sorulara cevap vermeye çalışayım;
AoD serisinde kinetik modeller var, bildiğim kadarıyla tamamen mekanik bir model yok ama tam emin değilim.
Benim elimdekilerden ise resimlerde en altta görülen yeşil kayışlı ve onun üzerindeki modeller kinetiktir. Aslında alttaki yeşil kayışlıdan iki tane var, diğerine farklı bir kayış taktım ve onu da eşim kullanıyor, ama resmini eklemeyi atlamışım.
Ulysse Nardin, Omega Speedmaster ve Longines ise malum mekanik saatler

Ulysse Nardin San Marco modeli, üretim yılı ve teknik özellikleri konusunda detay bilgim ne yazık ki yok, bilen varsa paylaşırsa sevinirim

İdealimdeki markalardan biri olduğundan bu saati alabilmek için bir Omega Speedmaster, bir Omega F300 ve bir miktar da nakit harcamıştım, ama pişman değilim

Ve son olarak mucadeleci

Saati kaybettiğine üzüldüm, 6F25 nadir bulunan bir modeldir, yılalrdır Seiko AoD peşinde koşarım ve az önce ilk defa ebay üzerinde denk geldim ve hemen aldım

Bir tane daha bulursam aklımdasın... Alıp sana satmak için değil, senin alman için haber vereceğim

Onun dışında yedek parça olarak kullanabileceğim bir kaç parça daha aldım son mesajımdan beri, 6F25 de gelsin, hepsinin fotoğrafını ekleyeceğim ve fırsat buldukça yukarıdaki saatlerin tek tek detay fotolarını olabildiğince açıklamalarını yazmaya çalışacağım.
Herkese iyi akşamlar...