TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ancon X-35 Concept Red X-35C101 Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤nceleme

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Ancon X-35 Concept Red X-35C101 Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤nceleme

Mesaj Baran » 29 Eyl 2014, 17:31

Herkese,繹zelliklede t羹m sevenlerime kucak dolusu selamlar sevgiler sayg覺lar :D Yepyen覺 bir marka,model ve sevindirici bir haber ile sizlerle beraberim :champ: Bilmediiniz 羹zere :) TSF ailemizin kurucusu nam覺 deer Bond, Burak ile yine forum 羹yelerimizden Acc, Caner Ancon markas覺n覺n T羹rkiye Temsilciliini ald覺lar.Buradan tekrardan hay覺rl覺 olsun dileklerimi sunup bol kazan癟lar diliyorum :champ: :champ:

ANCON markas覺 2012 y覺l覺nda kurulup,biz saatseverlerle buluan yen覺 bir Amerikan firmas覺.Asl覺nda hayli ho modellerle piyasada yer alan bu marka ad覺n覺 son zamanlarda bir fenomen olan Sevenfriday markas覺n覺n saat kadran覺na benzeyen modeliyle duyurdu.Sevenfriday tam bir marketing baar覺s覺yd覺.Olaand覺覺 kasas覺,kay覺 baglant覺 noktas覺i, kutusu ve farkl覺 tarz覺 ile k覺sa zamanda kendinden cok daha pahal覺 saatler ile ayn覺 karelerde yer ald覺.羹phe yokki bilmeyen cou insan fiyat覺 hususunda yorumda bulunamad覺.Forumumuzdada birka癟 羹ye bu saat sahip oldu ald覺 satt覺 seven oldu sevmeyen oldu eletiren oldu ay覺lan oldu bay覺lan oldu.Bende 1 hafta kullanma ans覺 yakalam覺 yaln覺z begenmemitim.Sevenfriday'e kadran tasarlayan firma ile anlaan Ancon tabiri caizse t羹m saatseverlerin ortak yorumlar覺n覺 g繹z繹n羹ne al覺p Sevenfriday'deki neredeyse t羹m olumsuzluklar覺 ortadan kald覺r覺p X-35 Concept modelini piyasaya s羹rd羹.

Saat ile ilgili kiisel yorumumdan 繹nce Baran Spec incelememi yapmak istiyorum ve sizi Ancon'un b羹y羹l羹 d羹nyas覺 ile babaa b覺rak覺yorum...Abartt覺m be okuyun ite mal iyi :lol: :lol:

KUTU ve SUNUM___

Saat kal覺n karton bir kutunun i癟inde geliyor.Bu kutuyu a癟t覺覺m覺zda ise kar覺m覺za ahap bir kutu 癟覺k覺yor.Ahab覺n kalitesi tatminkar.Bu fiyat segmentinde bir markadan Franck Muller kutusu beklemiyoruz zaten..Kutumuzu a癟t覺覺m覺zda ite saatimiz bize g繹z k覺rp覺yor.Model i癟in haz覺rlanan kitapc覺k oldukca guzel ve tatminkar. :thumbup: Renkli kaliteli ka覺da bas覺lm覺 bol resimli ho bir kitapc覺k.襤癟erisinde saatin makinesi ile ilgili kasas覺 ile ilgili bilgiler yer al覺yor.Kitapc覺k 襤ngilizce ve Japonca olarak 2 dilde haz覺rlanm覺.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

KASA___

Saatin 4 farkl覺 kasa se癟enei mevcut. Bunlar incelemesini yapt覺覺m PVD siyah, PVD f羹me, elik ve PVD Rose Alt覺n. Ayr覺ca saatin cerceve renklerinde ise yeil,mavi,sar覺,k覺rm覺z覺,turuncu olmak 羹zere 5 farkl覺 renk secenei mevcut.Ben k覺rm覺z覺 olan覺 tercih ettim hatta direk 癟繹kt羹m 癟羹nk羹 ilk gelen part覺da yaln覺zca 1 adet vard覺 :D Kaplama oldukca kaliteli kolay kolay ataca覺n覺 sanm覺yorum ki garantisi var saatin.Kasan覺n en buyuk 繹zellii ki Sevenfriday'in bence en eksik yan覺yd覺 200M su gecirmezlik deerine sahip olmas覺 :thumbup: Dorusu hi癟birimiz herg羹n dalm覺yoruz ama ben ahsen arabay覺 y覺k覺yorum havuza giriyorum k覺覺n dua giriyorum yagmurda vs kafam rahat olsun en az覺ndan 100m su gecirmezlii olsun istiyorum saatlerimin.Kasan覺n arkas覺 vidal覺 kapakl覺.Caml覺 olduu i癟in makinada g繹r羹n羹yor arkadan ama olmasada olurdu dorusu.Saatin cam覺 yine Sevenfriday'i tokatlar nitelikle cunku Safir Kristal yan覺 kolay kolay 癟izilmiyor.Malesef cama antirefle koymam覺lar bu yuzden baz覺 ac覺larda kadran yans覺yor :( Yinede safir en az覺ndan diyoruz cunku art覺k cok daha alt segment saatlerde bile safir cam kullan覺l覺rken 癟ingenelie ka癟覺p Sevenfriday'de safir kullan覺lmamas覺 ben覺 sinirlendirmiti. :x Bu arada surekli k覺yaslamam覺n sebebi Sevenfriday e k覺l olmam deil t羹m internet review lar覺nda x35 i direk onunla k覺yaslam覺lar bende ister istemez k覺yasl覺yorum.Neyse bu arada saatin kasas覺 yuvarlak olduundan kolda daha bir saat gibi duruyor. 8-) Kasa 癟ap覺 45mm kal覺nl覺覺 ise 16mm.Yan覺 kucuk bir saat deil oldukca g繹sterili heybetli ama kolda duvar saati var hisside yaatm覺yor oldukca guzel. :thumbup: Safir cam 4mm kal覺nl覺a sahip ve kasadan hafif yuksekte duruyor.Bu bana Daytonam覺 hat覺rlatt覺 vintage bir his veriyor oldukca g羹zel olmas覺 yan覺nda saa sola 癟ak覺p cam覺n k繹elerinde 癟entikler olumas覺nada zem覺n oluturuyor.Saatte crowngourd kullan覺lm覺 buda ona diver bir hava katm覺 ho ;) Bezelin yap覺s覺 direk Linde Style olmu ki 癟alsalarda oldukca iyi 癟alm覺lar yak覺m覺.Saati ilk Burak ab覺n覺n kolunda g繹rd羹羹mde aaa Linde alm覺 diye i癟imden gecirmitim ki o dizayn覺 oldukca begeniyorum.

Resim
Resim
Resim

MAK襤NE___

Saatte Miyota 82S7 makine g繹rev yap覺yor ki uzun s羹redir tak覺yorum g繹zle g繹r羹l羹r rahats覺z edici bir sapmas覺 yok.42 saatlik bir g羹癟 rezervine sahipki bunu deneme ans覺m olmad覺 cunku neredeyse alal覺 10g羹n oluyor hi癟 durmad覺 hep kolumda 8-) Saat 7 istikametinde kadrandaki delikten makine g繹r羹n羹yor bu oldukca ho bir detay ki iskelet merakl覺lar覺n覺 oldukca sevindereceini d羹羹n羹yorum.

KAYI___

Saat siyah rubber kay覺 ile geliyor.Kay覺 konforlu olmakla birlikte birs羹re sonra sertliini hissettiriyor.Ancon ben覺m gibi kay覺 sap覺klar覺n覺da unutmam覺 ve deiik renk alternatiflerinde hem silikon hem rubber kay覺 secenekleri sunmu.Ben ek olarak k覺rm覺z覺 silikon sat覺n ald覺m ve yumusakl覺k olarak orj覺nal kay覺a nazaran cok cok daha kadifemsi ve yumusak olduunu s繹yleyebilirim.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.Bu arada 2 farkl覺 uzunlukta kay覺 alma sans覺n覺z olduunuda hat覺rlatmakta fayda var :geek: Kay覺覺n 羹zerindeki scoob lar saate inan覺lmaz bir hava katm覺 :thumbup: RM havas覺 buram buram maallah gayet guzel kopyalam覺lar :D Kay覺lar覺n arkas覺nda kabartmal覺 markan覺n logosu bulunuyor bunlar kucuk detaylar ama insan覺n houna gidiyor.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

KADRAN___

Kadran ben覺m sectiim modelde mat siyah 羹zerine gri ilenmi mark繹rler..Akrep k覺rm覺z覺 bezel cercevesi k覺rm覺z覺 oldukca cool bir kombinasyon olduunu d羹羹nd羹m ama zevkler renkler deiir ki oldukca fazla alternatif mevcut.Gece g羹nd羹z ay faz覺 oldukca ho bir detay olmakla beraber saati okumak oldukca g羹癟 akrep yelkovan dizayn覺ndan 繹t羹r羹 ama zamanla al覺覺l覺yor.Saatin belkide ben覺 tek rahats覺z eden yan覺 lume kullan覺lmam覺 olmas覺.Hava karar覺nca saati okumak imkans覺zla覺yor..Umar覺m sonraki modellere lume eklenir.

FOTOGRAFLAR,CEK襤MLER襤M

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

GENEL YORUMUM

Guzeeel bir bahar g羹n羹yd羹,Burak abi geldi ald覺 ben覺 癟ay i癟elim kahve i癟elim dedik deniz kenar覺nda.Neyse 繹zelimiz sizi bu kadar ilgilendirmiyor :lol: konuya gelelim.Saat sap覺覺 olmuuz d羹man ayaa biz bilee bak覺yoruz naber abi nas覺ls覺n diye konusurken bir bakt覺m Linde var kolunda adam覺n..Linde Werdelin markas覺n覺nda T羹rkiye temsilcileri arkada覺 dedim ald覺 heralde..Neyse bu s覺rada yolda gidiyoruz..Konu a癟覺ld覺 meer Ancon'mu saat mevzuyu anlatt覺 bla bla oralar覺 gecelim g羹mr羹kten geliyorum saatler arkada demesiyle yar覺 belime kadar arka koltua uzanmam bir oldu :D :D Neyse durur durmaz indim balad覺m saatlere bakmaya.Zaten komple siyah-k覺rm覺z覺 kombinasyonunu g繹r羹r g繹rmez koluma takt覺m dedim baka yoktur falan imdi ki yokmu 8-) Neyse oturduk saatleri inceledim yakla覺k yar覺m saat sonra ilk al覺verii ben yapm覺 oldum ve saati ald覺m.

Bu zamana kadar bircok farkl覺 segmentten bircok saat ald覺m kulland覺m hemen hemen yoldan gecen adamdan bir fark覺m olduunu d羹羹nerek kesinlikle saatin oldukca kaliteli ve olduundan pahal覺 g繹r羹nd羹羹n羹 s繹yleyebilirim.Kasa boyutu a覺rl覺覺 kadran覺 i癟ilii silikon kay覺da en ufak bir 癟apak olmay覺覺 ile acay覺p begenimi kazand覺.Belkide en h覺zl覺 al覺verilerimden biri oldu.Neyse sonra bakt覺m extra kay覺lar gelmi renk renk birde k覺rm覺z覺 kay覺覺 tak覺nca saat resmen RM oldu :D 1 hafta saati 7/24 takt覺m ve saat camias覺ndan olmayan arkadalar覺m覺n hepsi ben s繹lemeden saati ve fiyat覺n覺 sordu.u ana kadar samimiyetle s繹yl羹yorum bileimde g繹r羹 begenmeyen arkada覺m olmad覺.Nianl覺m bay覺ld覺 hatta imdi birde onun i癟in celik yada rose alt覺n olan覺n覺 sipari edeceiz 2. part覺de.Hi癟 bu konuyu acmayabilirdim yada saati almayabilirdim begenmeyebilirdim bunlardan haberiniz olmazd覺 ama bu konuyu gercekten saati begendiim i癟in act覺m ve tabi ald覺覺m i癟in ;) Umar覺m incelememi begenmisinizdir bu sefer fazla makara yapmak istemediim s羹rekli sululuk olmuyor dimi :D Herkese bol saatli akrepli yelkovanl覺 rak覺l覺 biral覺 kebapl覺 bal覺kl覺 bir hafta dilerim sal覺cakla kal覺n baka bir incelemede g繹r羹mek dilei ile ho癟akal覺n :champ: :champ: :champ: Son olarak bu fiyat performans oran覺 mukemmel marka ile bizi tan覺t覺ran ve buluturan Bond ve Acc'ye bir kez daha teekk羹rler :champ: :champ:
En son Baran taraf覺ndan 29 Eyl 2014, 18:09 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Ancon X-35 Concept X-35C101 Red Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤nceleme

Mesaj Cct » 29 Eyl 2014, 17:56

G羹zel saatmi karde, g羹le g羹le kullan :champ: :D

Resim
Resim

Arabaday覺m bir ineyim detayl覺 eleniriz :lol:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Ancon X-35 Concept X-35C101 Red Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤nceleme

Mesaj onatozer » 29 Eyl 2014, 17:59

Baran, incelemeyi keyifle okutuyorsun ger癟ekten :champ:
X-35'i fotoraflardan ben de 癟ok beendim, canl覺s覺n覺 da 癟ok merak ediyorum. Tek 羹z羹ld羹羹m antirefle olmamas覺 oldu 癟羹nk羹 kadran yap覺s覺 harika. :( En yak覺n rakibi sevenfriday ile k覺yaslay覺nca toplam st羹nl羹k olarak stte kal覺yor. G羹zel deri kay覺lar ile Linde Werdeline bile toz yutturur d羹羹ncesindeyim :) hay覺rl覺 uurlu olsun, G羹le g羹le kullan tam senin tarz覺n bir saat, bileinde de 癟ok 覺k Durmu :champ: :champ:

Cct, k覺skand覺r覺yorsunuz ifter ifter :evil:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Re: Ancon X-35 Concept X-35C101 Red Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤nceleme

Mesaj otedengelen » 29 Eyl 2014, 18:27

Cok g羹zel bir inceleme olmus :champ: saatte cok guzel duruyor
Cct :champ:
Baran :champ:
Saatler ve T羹rkiye temsilciligi hayirli olsun
En son otedengelen taraf覺ndan 29 Eyl 2014, 18:29 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
襤nstagram @mryleather
Kullan覺c覺 avatar覺
otedengelen

Kay覺t: 28 May 2010, 23:31

Mesaj SerkanGS » 29 Eyl 2014, 18:28

T羹rkiye temsilcilii hay覺rl覺 olsun :champ: bir ara bu markay覺 incelemitim SF den 癟ok daha baar覺l覺 Baran ve Cct hay覺rl覺 olsun iyi g羹nlerde kullan覺lmas覺 dilei ile ayr覺ca inceleme de harika :champ: :champ: :champ:
Dedicated to Perfection / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Desertsun
Kullan覺c覺 avatar覺
SerkanGS

Ya: 45
Kay覺t: 17 Kas 2010, 00:12

Mesaj hozburun » 29 Eyl 2014, 18:38

Baran hayirli olsun, cok begendim :thumbup:
Turkiye temsilciligi hayirli olsun, basarilar dilerim dostlar :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj poderesbueno » 29 Eyl 2014, 18:50

Baran g羹le g羹le kullan :champ: ok yak覺m覺.
Can :champ: Sanada tebrikler, yak覺m覺 :lol:
Bond :champ: Tebrikler, hay覺rl覺 olsun.
Instagram poderes.bueno
Kullan覺c覺 avatar覺
poderesbueno

Kay覺t: 10 Oca 2013, 20:30

Mesaj Bond » 29 Eyl 2014, 18:50

Baran Spec Review :D :champ: ok tebrikler :champ: G羹zel g羹nlerde :thumbup: Baya yak覺t覺 model koluna :champ: Bende 10 g羹nd羹r 癟ok keyifle tak覺yorum :thumbup: Kullan覺c覺 incelemesi ve fotoraflar i癟in teekk羹rler :champ:

Sonunda Acc, ben ve Ankara'dan bir arkada覺m覺z ile beraber Ancon'u getirerek bizde saat ithalat癟覺s覺 olduk. Biraz ka癟覺n覺lmaz kader oldu diyebilirim. 5 sene i癟erisinde y羹zlerce marka ve binlerce modeli gerek T羹rkiye'de gerek Basel'de yak覺ndan incelemi birisi olarak kendi fiyat segmentinde 癟ok beendiim bir saat oldu X-35 Concept. Son zamanlarda bu tarz 癟eitli markalar piyasaya 癟覺kt覺, daha da 癟覺kacakt覺r. Karakterim gerei kendim beenmediim bir saati insanlara 繹nermem veya ticaretini yapmam m羹mk羹n deildi. Bu a癟覺dan g繹rmeden ithal ettiimiz bu marka i癟in g繹rd羹kten sonra 癟ok rahatlad覺m diyebilirim.

Yak覺n arkadalar覺m覺n ve yorumlar覺na g羹veneceim kiilerin beenmesine 癟ok memnun kald覺m. Razz beendikten sonra ise hi癟 羹phem kalmad覺 :D u ana kadar bir 癟ok arkada覺m ve g繹ren sordu, kolda 癟ok ho ve fiyat segmentinin olduk癟a 羹zerinde duran bir model. Firma Amerikan ve saatler dier benzeri markalar gibi Hong Kong'da 羹retiliyor. Kadran ana dizayn haklar覺 襤svi癟re ve Hong Kong'da faaliyet g繹steren bir design st羹dyosuna ait. Ancon X-35'ler ise model olarak firma ad覺na USA ve EU patentli. Kasa, detaylara verilen 繹nem ve i癟ilik kalitesi beklentimin 癟ok 羹zerinde, ileride kullanacak kiiler fark edecektir :thumbup: Marka uzun s羹redir yurt d覺覺nda 癟eitli 羹lkelerde sat覺l覺yor. Farkl覺 tarzda versiyonlar覺 da mevcut. Marka sahipleri Urwerk, Richard Mille, MB&F vb l羹ks y羹ksek saat癟ilik 羹r羹nleri satan bir firman覺n sahibi. T羹rkiye i癟in bir ka癟 resmi prosed羹r sonras覺 s覺ras覺 ile TSF 繹zel b繹l羹m羹, internet sitesi ve bayiler vas覺tas覺 ise sat覺ta olacakt覺r t羹m modelleri.

Daha sonra farkl覺 konusunu a癟aca覺m ama bir ka癟 ekstra fotoraf覺 konuya ekledim.

襤yi dileklerini ileten ve iletecek t羹m arkadalara 癟ok teekk羹rler :champ: :champ: :champ:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Sonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 240 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners