TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ancon X-35 Concept Yellow X-35C103 Kullanıcı İncelemesi

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Ancon X-35 Concept Yellow X-35C103 Kullanıcı İncelemesi

Mesaj Cct » 10 Eki 2014, 18:02

Herkese merhaba :champ:

Bugün sizlere bir süredir severek kullandığım Ancon X-35'in incelemesini yapacağım. Baran'ın daha önce yaptığı incelemeyi biliyorsunuz. Bond ve Acc'nin Türkiye temsilciliğini aldığı Ancon markasının ilk parti ürünlerinden olan X-35'leri Baran'la görür görmez kapıştık :lol: O kırmızıyı ben sarı olanı tercih ettim.

Birde benden dinleyin istedim X-35'i :D

Öncelikle ben Ancon gibi butik markalara son derece sıcak bakan birisiyim. Daha önce aldığım Helson'u da uzun süre severek kullanmış ve yine incelemesini yapmıştım. Butik markaları sevmemin nedeni ise büyük markaların yapamayacağı, risk alamayacağı modelleri hayata geçirmeleri ve bunu uygun bir fiyatla saatseverlere sunmaları :thumbup:

X-35 tam bir butik marka kutusuyla geliyor. Çok güzel hazırlanmış ufak bir booklet ve ahşap bir kutu. Kutu sekli ve sunumu bana alman saat markalarını anımsattı.

Resim
Resim
Resim

X-35 pek küçük bir saat değil. 45mm çapı 16.5mm kalınlığı ve 56mm yüksekliği var. Fakat boyutlarına göre oldukça rahat ve bilekte çok güzel duruyor :thumbup: Ayrıca ön ve arka camda safir tercih edilmiş ve saatin 200M WR değeri mevcut. Kısacası her yola gelir :D

Resim
Resim
Resim
Resim

Sevenfriday ile benzerlikler taşıyan kadran titizlikle hazırlanmış. Oldukça sert yapıya sahip olan X-35'in bütün detayları incelikle hazırlanmış. Butik markaların en sevdiğim özelliklerinden birisi de bu. Detaylara çok özen göstermeleri :champ:

Resim
Resim

Mekanizma Miyota 82S7. Citizen grubuna ait bu mekanizma oldukça kolay servis edilen ve bir çok markanın kullandığı güvenilir bir makina. Ayrıca yapısından dolayı bu tip open heart saat tasarımlarının vazgeçilmezi :)

Resim

X-35 çok dikkat çekici bir saat. Kim görse mutlaka soruyor, incelemek denemek istiyor. Farklı yapısı ve kaliteli üretimiyle farklılık arayan saatseverleri fazlasıyla mutlu edeceğini düşünüyorum.

Resim
Resim

Farklı kayış opsiyonları ve renk seçenekleriyle resmen farklı ruhlarda saatler elde etmek mümkün :thumbup:

Mesela ilk örneğimiz Stealth Mode olarak tabir edebilirim. Tactical sevdalılarına ilaç gibi gelecektir :D

Resim

:geek:

İkinci örneğimiz ise 6 adet kız arkadaşı ile Babylon Alaçatı çimenlerinde güneşlenen Commander arkadaşlarımızı cezbedecektir 8-) :lol:

Resim

Saatin bir diğer dikkat çekici özelliği ise üzerindeki PVD kaplamanın kesinlikle parmak izi göstermemesi. Benim özellikle hassas olduğum bu konuda X-35'in Seramikmiş gibi hissettiren kaliteli kapmaması çok memnun etti :thumbup:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Ben gerçekten saati çok beğendim. Kaliteli bir üretim ve farklı bir tasarım. Özellikle koleksiyonunda farklı ekleme yapmak isteyen herkese tavsiye ederim :champ: Tabi Türkiye'de satın alabilmek ve servis hizmeti alabilmekte cabası :thumbup:

Öncelikle Bond&Acc'ye beni bu güzel saatlerle tanıştırdıkları için teşekkür ediyor tüm okuyan forumdaşlarımı selamlıyorum :champ:

Esen kalın :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Ancon X-35 Concept Yellow X-35C103 Kullanıcı İncelemesi

Mesaj Hellhound » 10 Eki 2014, 18:14

Şahane resimler :super: Her zamanki gibi güzel bir inceleme! Güzel günlerde kullanın :champ:
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj eraslani » 10 Eki 2014, 18:49

çok güzel görünüyor..renkli kordonu pek beğenmedim,kalite olarak saatin gerisinde gibi..ama dokunmadan anlaşılmıyor tabii tam olarak..
mutlu günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj ErsinGS » 10 Eki 2014, 19:18

iyi günlerde kullanın
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj Baran » 10 Eki 2014, 21:26

Can hayirli olsun kardesim gule gule kullan saat ateş ediyor :) :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj hozburun » 10 Eki 2014, 21:30

Tebrik ederim , hayirli olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Erdem35 » 10 Eki 2014, 21:41

İnceleme için teşekkürler :thumbup: :thumbup: ve iyi günlerde kullanmanı dilerim :champ: :champ:

bu saat bana nedense bumble-bee yi anımsattı 8-) 8-)

Resim
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Cct » 10 Eki 2014, 21:48

Hellhound çok teşekkürler :champ:

eraslani çok teşekkürler :champ: Aslında durum tam tersi :) Siyah kayış kauçuktan renkli ise silikondan imal edilmiş dokusu ve hissi isofrane standartlarında :thumbup:

ErsinGS çok teşekkürler :champ:

Baran eyvallah :lol: :champ:

hozburun çok teşekkürler :champ:

Erdem35 ya evet gerçekten öyle :champ:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Sonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: emrhnylmz ve 205 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners