Bugün sizlere bir süredir severek kullandığım Ancon X-35'in incelemesini yapacağım. Baran'ın daha önce yaptığı incelemeyi biliyorsunuz. Bond ve Acc'nin Türkiye temsilciliğini aldığı Ancon markasının ilk parti ürünlerinden olan X-35'leri Baran'la görür görmez kapıştık

Birde benden dinleyin istedim X-35'i

Öncelikle ben Ancon gibi butik markalara son derece sıcak bakan birisiyim. Daha önce aldığım Helson'u da uzun süre severek kullanmış ve yine incelemesini yapmıştım. Butik markaları sevmemin nedeni ise büyük markaların yapamayacağı, risk alamayacağı modelleri hayata geçirmeleri ve bunu uygun bir fiyatla saatseverlere sunmaları

X-35 tam bir butik marka kutusuyla geliyor. Çok güzel hazırlanmış ufak bir booklet ve ahşap bir kutu. Kutu sekli ve sunumu bana alman saat markalarını anımsattı.

X-35 pek küçük bir saat değil. 45mm çapı 16.5mm kalınlığı ve 56mm yüksekliği var. Fakat boyutlarına göre oldukça rahat ve bilekte çok güzel duruyor

Sevenfriday ile benzerlikler taşıyan kadran titizlikle hazırlanmış. Oldukça sert yapıya sahip olan X-35'in bütün detayları incelikle hazırlanmış. Butik markaların en sevdiğim özelliklerinden birisi de bu. Detaylara çok özen göstermeleri

Mekanizma Miyota 82S7. Citizen grubuna ait bu mekanizma oldukça kolay servis edilen ve bir çok markanın kullandığı güvenilir bir makina. Ayrıca yapısından dolayı bu tip open heart saat tasarımlarının vazgeçilmezi

X-35 çok dikkat çekici bir saat. Kim görse mutlaka soruyor, incelemek denemek istiyor. Farklı yapısı ve kaliteli üretimiyle farklılık arayan saatseverleri fazlasıyla mutlu edeceğini düşünüyorum.
Farklı kayış opsiyonları ve renk seçenekleriyle resmen farklı ruhlarda saatler elde etmek mümkün

Mesela ilk örneğimiz Stealth Mode olarak tabir edebilirim. Tactical sevdalılarına ilaç gibi gelecektir

İkinci örneğimiz ise 6 adet kız arkadaşı ile Babylon Alaçatı çimenlerinde güneşlenen Commander arkadaşlarımızı cezbedecektir

Saatin bir diğer dikkat çekici özelliği ise üzerindeki PVD kaplamanın kesinlikle parmak izi göstermemesi. Benim özellikle hassas olduğum bu konuda X-35'in Seramikmiş gibi hissettiren kaliteli kapmaması çok memnun etti

Ben gerçekten saati çok beğendim. Kaliteli bir üretim ve farklı bir tasarım. Özellikle koleksiyonunda farklı ekleme yapmak isteyen herkese tavsiye ederim

Öncelikle Bond&Acc'ye beni bu güzel saatlerle tanıştırdıkları için teşekkür ediyor tüm okuyan forumdaşlarımı selamlıyorum

Esen kalın