TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ancon Sea Shadow Bronze SEA003 Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤nceleme

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Ancon Sea Shadow Bronze SEA003 Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤nceleme

Mesaj afl » 17 Eki 2014, 23:48

Uzun s羹redir akl覺mda olan ve son zamanlarda da art覺k vaktidir dediim yeni 羹yemize bu akam kavutum.
Saatimiz, arat覺rd覺覺m kadar覺yla, forumda benzer kardelerine deinilmi ama kendisinin daha 繹nce incelemesi ve a癟覺l覺覺 yap覺lmam覺 m羹tevazi ama ahs覺na m羹nhas覺r bir DEN襤ZC襤. Buyurun

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj tarkani » 18 Eki 2014, 01:03

Oris modellerinden biri olabilir mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj SerkanGS » 18 Eki 2014, 01:19

Steinhart
Dedicated to Perfection / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Desertsun
Kullan覺c覺 avatar覺
SerkanGS

Ya: 45
Kay覺t: 17 Kas 2010, 00:12

Mesaj Cct » 18 Eki 2014, 01:39

Beyler Japon b繹l羹m羹ndeyiz :D

Seiko Marinemaster Tuna?
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Bg17 » 18 Eki 2014, 03:55

Sizin koleksiyonu dusununce ipucu isteme geregi hissettim...

Ancon ?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj hozburun » 18 Eki 2014, 08:29

imdiden hay覺rl覺 olsun :thumbup: Orient Blue Mako :?: :?: :?:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Re: Ynt: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj aslan180 » 18 Eki 2014, 08:59

Seiko Marinemaster Tuna?[/quote] +1
Kullan覺c覺 avatar覺
aslan180

Kay覺t: 01 Ara 2013, 19:51

Mesaj afl » 18 Eki 2014, 10:01

G羹nayd覺n,
Fazla beklemeyelim art覺k. Bg17 ye tebriklerimizle Ancon Sea Shadow bronze SEA003 green'i a癟覺p elimizden geldiince inceleyelim.

nce Kutu ; zarif koyu kahve ahap bir kutu ve i癟i de kadrana uygun g羹zel yeil bir kadife ile kaplanm覺. Yeil nato bir kay覺 ve deitirme aparat覺 da dahil edilmi

Resim

Resim

Teknik 繹zellikler :Bu sea shadow 45mm 癟apa sahip ve 15.5mm kal覺nl覺覺nda. Lug genilii 24mm ve lug to lug 56mm. Arka kapak paslanmaz 癟elik. Kasa aluminyum ala覺ml覺 bronz. Helson'daki ve PAM daki CuSn8 den farkl覺 bir ala覺m. Korozyona dayan覺kl覺, 繹zellikle deniz ve su alt覺 ama癟lar i癟in kullan覺lan bir bronze. 襤癟indeki aluminyum, su ve atmosferik koullarda oksitlenerek ince fakat g羹癟l羹 bir al羹minyum oksit tabakas覺 oluturarak alttaki metali koruyor. Bu tabakan覺n temizlenmesi kolay ve b繹ylece kendine has sal覺kl覺 bir patina al覺yor. Zaman zaman CuSn8 den daha koyu patina alsa da renk i癟in bir ey s繹ylemek zor, izleyip g繹receiz. Saat y繹n羹n羹n aksine d繹nen 90 dili yine bronz bir bezel ve 8.5mm 癟apl覺 bronz vidal覺 tepe kasay覺 tamaml覺yor. Ben yeil kadran覺 癟ok yak覺t覺r覺yorum. Saat 4.5 y繹n羹ne konmu olan tarih g繹stergesi olduk癟a k羹癟羹k ama bence hi癟 olmasa daha iyi olurmu. Cam 3.5 mm lik d羹z safir kristal. Kay覺 hari癟 a覺rl覺k 130gr.
Miyota 8215 mekanizma kullan覺lm覺 ki bu t羹r saatlerde yayg覺n olan bir mekanizma. 42 saat g羹癟 rezervli ve 21600 frekansl覺. Genel olarak kabul g繹rm羹, makul bir mekanizma.
Ancon armal覺 bronz tokal覺 nubuk bir kay覺a sahip.

Kullan覺m: Kay覺 boyu doru ayarland覺覺nda bilee g羹zel oturan ve g繹r羹nt羹s羹n羹n aksine 癟ok rahat kullan覺m覺 olan bir saat. Elbette ki iri ve kasl覺 ama kal覺n bilekler i癟in bence 癟ok ideal. A覺rl覺覺 ise hissedilmiyor ve yine bence, 癟ok da a覺r deil zaten. Kadran oranlar覺, bezel kal覺nl覺覺, lug yap覺s覺, tepe ekli gibi geometrik 繹eler 癟ok dengeli olduu i癟in, g繹ze ho gelen genel bir g繹r羹n羹m羹 var.

Ana hatlar覺yla, kullan覺m beklediimden 癟ok daha konforlu, kendisi de resimlerinden daha yak覺覺kl覺 bir saat. Canl覺 g繹r羹nce doru karar verdiinize kesin emin olaca覺n覺z bir saat.

Mini hikaye: Saati bana ulat覺ran Acc ye ve ba覺ndan beri konuup fikir al覺veriinde bulunduumuz Bond'a 癟ok teekk羹r ederim. Uzun zamand覺r akl覺mda olan bu saati internetten sipari etmeye bir t羹rl羹 yanaamad覺m, dostlar覺m覺z覺n Ancon iine balamas覺 tam arad覺覺m f覺rsat oldu ve kullanmak da bug羹ne k覺smetmi. Bond ve Acc i癟in hafif sanc覺l覺 bir g羹mr羹k s羹recinden sonra d羹n akam saatlerinde Acc saati bizzat elden getirdi. Tesad羹f eseri 襤svi癟re'den bir arkada覺mla bir yemekteydik. Kendisi ben oraya gittiimde b羹t羹n saat癟ileri gezerken bana elik etmek hatta baz覺 butik 羹reticilerin at繹lyelerini gezmek i癟in randevular almak zahmetini de g繹steren eski bir dostum. ok k覺sa s羹re de olsa Acc ile birlikte g羹zel bir hard core saat sohbeti yapma zevkini de tatt覺k. Bu arada garsonlar覺n ak覺n bak覺lar覺 i癟inde Toys R'us a b覺rak覺lm覺 癟ocuk edas覺yla hemen saati takt覺m ve hala da bileimde.

Sevgili Bond ve Acc'ye bir kere daha 癟ok teekk羹r ederek sizi dier fotolarla ba baa b覺rak覺yorum.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Sonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: emrhnylmz ve 189 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners