d羹n k覺z覺m ben ve d羹nya durduk癟a ba覺mda duras覺 sevgili eim, k覺z覺m覺 Topkap覺 Saray覺na g繹t羹rd羹k. D繹n羹te Sirkeci dura覺nda inip Konyal覺 Saatin hemen yan覺ndan yukar覺 k覺vr覺l覺p tarihi postanenin ilerisinde ki Kral Kokore癟'te Kokore癟 yemeyenleri d繹vd羹klerini duyduumuzdan h覺zla olay yerine intikal edip

Tabi kar覺n doyunca Maslow 襤hitya癟lar Pirmaidine g繹re ne oldu saat bakmam gerekti. imdi art bunlar bunlar覺 yapmayanlar覺 sopayla d繹v羹yorlar orda

Sevgili k覺z覺m bana tanesi en az 10.000 tl olan saatlerden bir d羹zine kadar beendikten sonra kendi g繹nl羹n羹n kral覺n覺 buluverdi. 襤lk laf覺 baba bak ne g羹zel dimiiii olunca zaten 癟aramban覺n gelii belli oldu. 襤癟eri girilmesi 4 renk saat denenip, 30 dakika aynada kendine bak覺ld覺ktan (bakarken saa sola sallan覺ld覺ktan) ve anneee, bababaaa hangisi ama bak hangisi dedikten sonra zaten batan belli olan k覺rm覺z覺 renk al覺nd覺

Buyrun gelsin resimler

Saatimizin mekanizmas覺 eeee bilmiyorum

Ama akrep yelkovan var o kesin. Sol alttaki aynams覺 dairesel ekranda D羹nya saatleri (siz gmt gmt diye bay覺l覺n binleri adam ufac覺k yerde b羹t羹n gmt zone lar覺 g繹steriyor ohoooo) 4 alarm, kronometre (gelsin binler buyrun), geri say覺m var. Bir de lumeshot alal覺m adettendir,

Baya bildiin led koymu adamlar

Lume falan yok led var.
bu da k覺z覺m覺n saat koleksiyonu(!) kendi deyiiyle

Bir swiss bir japon 繹yle b繹yle deil yani l羹tfen. K覺z覺m kolunda 癟ekiyim mi fotoraf覺n覺 dedim yaaaaa babaaaaaa dedi. Bu ufakl覺k 5 ya覺ndayken fotoraf覺n覺 癟ekiyim diye bin maymunluk yap覺yorken nas覺l b繹yle oldu, beni ergenlikte neler bekliyor bilmiyorum
Saatimizin kullan覺m覺 kolay, bilekte hafiftir efenim. 100 metre su ge癟irmezlii var ve k覺z覺m su ge癟irmezlik kavram覺n覺n du al覺rkeni de kapsad覺覺 konusunda inat癟覺. K覺z覺m s覺cak su olmaz desemde dinletesim yok. Lakin baba olmak g羹zel ve zor ve masrafl覺 ve ama yine de g羹zel.