Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
kilimanjaro » 02 Mar 2015, 13:42
Babama daha 繹nce dubaiden jovial marka bir saat alm覺t覺m ... son zamanlarda kadran beyaz olduu i癟in zaman覺 okumakta g羹癟l羹k 癟ektiini s繹ylemeye balad覺.Bende d羹n u saat覺 ald覺m ona ... ger癟i biraz aceleye geldi ama seiko seiko dur mant覺覺 a覺r bast覺.Nisan ba覺 gibi Adanaya giderek hediyesini vereceim ... model hakk覺nda hi癟 bilgim yok ... yorum yapacak arkadalar olursa sevinirim.
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Seiko/SEI5RP155J/PD
Bu arada saat覺 cuma g羹n羹 teslim alaca覺m.
En son
kilimanjaro taraf覺ndan 02 Mar 2015, 13:50 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43
kilimanjaro » 02 Mar 2015, 13:45

Bu da netten cektigim fotograf
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
raven » 02 Mar 2015, 16:23
Hay覺rl覺 olsun

D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
-

raven
-
- Ya: 54
- Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31
kilimanjaro » 02 Mar 2015, 16:54
teekk羹rler mlm , raven , Tolgi

... daha 1 ay var gitmeme ama nedense yang覺ndan mal ka癟覺r覺r gibi imdiden verdim siparii

Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
kilimanjaro » 02 Mar 2015, 17:00
Bu arada jovial a yeniden el koyaca覺m , buradan fotoraflar覺n覺 payla覺r覺m

Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
MertYe » 02 Mar 2015, 17:03
kilimanjaro yazd覺:
Bu da netten cektigim fotograf
Bende babama yak覺n zamanda bir saat hediye etmek istiyorum ama babam daha 繹nce otomatik saat kullanmam覺 olduu i癟in geri kald覺s覺 ileri gittisinden dolay覺 babam huzursuz olabilir diye d羹羹n羹yorum. Otomatik saat ister istemez sapmalara urayacak. Bu da babam覺n biraz o saatten soumas覺na yol a癟acak diye d羹羹n羹yorum. O y羹zden belki pilli bir model babama daha uygun olur diye d羹羹nmekteyim. Burada sadece babam覺n bu tip eyleri sevmediinden dolay覺 saatten souyabileceini belirtmek istedim yanl覺 bir anla覺lma olmas覺n. Sadece buna da dikkat ettiniz mi diye uyarmak istedim. Onun d覺覺nda zaten tercih ettiiniz modelde ger癟ekten homu baban覺z覺n iyi g羹nlerde kullanmas覺 dileiyle.
-

MertYe
-
- Ya: 31
- Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13
D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 207 misafir