TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Corniche The Heritage Corsica 40 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Corniche The Heritage Corsica 40 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj scudetto » 13 Mar 2015, 20:41

Herkese merhaba,

Son zamanlarda Rolex'tir, IWC'dir bilimum 羹st segment saatlere gidip geldim, bir ka癟 羹lkeden fiyat ald覺m hatta hafta sonu bir 羹lkeye saat almak i癟in bilet bile bakt覺ktan sonra vazge癟tim ve bir s羹re duruldum. Instagram'da dailywatch hesab覺n覺 takip ettiimden m羹temadiyen her g羹n bir ka癟 tane konulan resimlere bakmaktan 繹teye ge癟medi saatler i癟in internette harcad覺覺m zaman. S覺k癟a Corniche adl覺 saatin resimlerini g繹r羹p bu ne ki diye bak覺n覺rken arat覺rd覺m ettim ve saati alm覺 bulundum. Forumda incelemesi olmad覺覺 i癟in ilki bana nasip oldu. Hadi bakal覺m bal覺yoruz.

Resim

Resim

Corniche 襤sve癟 k繹kenli ve 1 ya覺nda bir marka. Kendilerini ve saatlerini 繹yle tan覺t覺yorlar:

"We spent our childhood summers on the French Riviera. Its such an amazing place; the dry rocky coastline, the smell of ancient pine trees and the warm evening air filled with the chi-chi-chi of a thousand crickets. Even the Parisians come here in the summer and we all know how theyre never wrong about anything!

Weve combined this lovable feel of the Cote DAzur with an immense focus on materials and detail. The mix of brushed and polished finishes and the crisp porcelain dial with its hand-applied markers blend together perfectly to create a stunning looking watch. All our models sport stunning dauphine hands, and most of you will recognize the blue anodized hands of the white dial version an exciting contrast that weve all grown to love. We even removed the second hand to minimize any clutter.

One could say its a traditional watch, with a dash of new."

Okuduktan sonra kafamda canlanan Frans覺z riviera's覺nda 癟ocukluunu ge癟iren ve 襤sve癟'in kalbur羹st羹 ailelerinden olduunu d羹羹nd羹羹m 2 karde taraf覺ndan kurulan, oran覺n denizine yeilliine ve doas覺na a覺k olup saati 羹retmeye karar vermeleri oldu. :D

Saati instagram'da g繹r羹p beendim ve sitelerine girip arat覺rmaya balad覺m. Site tasar覺m覺 ve i癟erii a癟覺k癟as覺 saati almamda %75 pay oynam覺t覺r, b繹yle eylere 癟ok 繹nem veriyorum nedense. Journal diye bir b繹l羹m羹 var, 繹zel gezi i癟erikleri ve tan覺t覺m yaz覺lar覺 var ger癟ekten se癟kin konularda yazm覺lar, g繹z atman覺z覺 tavsiye ederim, sadece saat 羹retip satal覺m modunda deiller diye d羹羹n羹yorum.

襤sve癟 kronu ile 繹demeyi yapt覺ktan sonra 1 hafta i癟ine elime ulat覺. Saatimiz Limited Edition Heritage 40 Corsica modeli ve 250 adet 羹retilmi. Bendeki 218/250 numaral覺 saat. Resimlerim pek iyi deil bu sebeple fikir vermesi a癟覺s覺ndan internette bulduum bir iki resmi de araya serpitireceim.

Resim

Resim

Resim

Sertifikam覺z.

Resim

G繹sterili kutu ve 繹rt羹s羹. Bunu 癟ok beendim.

Resim

Resim

Resim

Saati ilk g繹rd羹羹mde 癟ok ufak geldi g繹z羹me, resimlerden anla覺lm覺yordu ve ben boyutlar覺na da rakamsal 繹zelliklere de a癟覺k癟as覺 hi癟 bakmam覺t覺m.

Resim

Resim

Resim

Saat 癟ok hafif, kolda hissetmiyorsunuz bile. Bug羹n ilk defa takt覺m i yerinde ve baya da houma gitti a癟覺k癟as覺. Yaz覺n ti繹rt ort veya g羹nl羹k yaamda tak覺m elbise ile giyilebilir benim gayet houma gitti. Butik 羹retim yapan kendi tarzlar覺 olan firmalar覺 seviyorum ve Corniche de bunlardan birisi oldu. Fiyat/performans da tatmin edici, 癟ok da fazla bir ey beklemiyorum mekanizma anlam覺nda.

Bir tane de profesyonel resim koyay覺m.

Resim

襤yi akamlar.
Kullan覺c覺 avatar覺
scudetto

Kay覺t: 14 Eki 2012, 01:06

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Caner1983 » 13 Mar 2015, 20:51

hay覺rl覺 olsun
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj khef » 13 Mar 2015, 21:16

Bir ara instagramda dikkatimi cekmisti. Cok 覺k bir saat, gule gule kullanin. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
khef

Ya: 44
Kay覺t: 07 Mar 2014, 13:02

Mesaj hozburun » 13 Mar 2015, 21:21

Tebrikler, gayet basarili gorunuyor :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj Anesthesia » 13 Mar 2015, 21:24

hay覺rl覺 olsun, g羹zel g羹nlerinizde kullan覺n :champ: :champ:
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 48
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Remre » 13 Mar 2015, 21:32

Tan覺t覺m i癟in teekk羹rler, hay覺rl覺 olsun saatiniz :champ:
Eski kullan覺c覺 ad覺: e155159
Kullan覺c覺 avatar覺
Remre

Ya: 37
Kay覺t: 15 Oca 2011, 01:14

Mesaj zfr » 13 Mar 2015, 21:38

Hay覺rl覺 olsun, iyi g羹nlerde kullan覺n :champ: 襤nceleme ve fotolar i癟in teekk羹rler :thumbup:
"Saatin kendisi mekan, y羹r羹y羹羹 zaman, ayar覺 insand覺r... Bu da g繹sterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullan覺c覺 avatar覺
zfr

Ya: 42
Kay覺t: 03 Eki 2011, 18:49

Mesaj raven » 13 Mar 2015, 21:48

Hay覺rl覺 olsun :thumbup:
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Sonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners