1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Corniche The Heritage Corsica 40 Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 20:41
scudetto
Herkese merhaba,

Son zamanlarda Rolex'tir, IWC'dir bilimum üst segment saatlere gidip geldim, bir kaç ülkeden fiyat aldım hatta hafta sonu bir ülkeye saat almak için bilet bile baktıktan sonra vazgeçtim ve bir süre duruldum. Instagram'da dailywatch hesabını takip ettiğimden mütemadiyen her gün bir kaç tane konulan resimlere bakmaktan öteye geçmedi saatler için internette harcadığım zaman. Sıkça Corniche adlı saatin resimlerini görüp bu ne ki diye bakınırken araştırdım ettim ve saati almış bulundum. Forumda incelemesi olmadığı için ilki bana nasip oldu. Hadi bakalım başlıyoruz.

Resim

Resim

Corniche İsveç kökenli ve 1 yaşında bir marka. Kendilerini ve saatlerini şöyle tanıtıyorlar:

"We spent our childhood summers on the French Riviera. It’s such an amazing place; the dry rocky coastline, the smell of ancient pine trees and the warm evening air filled with the chi-chi-chi of a thousand crickets. Even the Parisians come here in the summer – and we all know how they’re never wrong about anything!

We’ve combined this lovable feel of the Cote D’Azur with an immense focus on materials and detail. The mix of brushed and polished finishes and the crisp porcelain dial with its hand-applied markers blend together perfectly to create a stunning looking watch. All our models sport stunning dauphine hands, and most of you will recognize the blue anodized hands of the white dial version – an exciting contrast that we’ve all grown to love. We even removed the second hand to minimize any clutter.

One could say it’s a traditional watch, with a dash of new."

Okuduktan sonra kafamda canlanan Fransız riviera'sında çocukluğunu geçiren ve İsveç'in kalburüstü ailelerinden olduğunu düşündüğüm 2 kardeş tarafından kurulan, oranın denizine yeşilliğine ve doğasına aşık olup saati üretmeye karar vermeleri oldu. :D

Saati instagram'da görüp beğendim ve sitelerine girip araştırmaya başladım. Site tasarımı ve içeriği açıkçası saati almamda %75 pay oynamıştır, böyle şeylere çok önem veriyorum nedense. Journal diye bir bölümü var, özel gezi içerikleri ve tanıtım yazıları var gerçekten seçkin konularda yazmışlar, göz atmanızı tavsiye ederim, sadece saat üretip satalım modunda değiller diye düşünüyorum.

İsveç kronu ile ödemeyi yaptıktan sonra 1 hafta içine elime ulaştı. Saatimiz Limited Edition Heritage 40 Corsica modeli ve 250 adet üretilmiş. Bendeki 218/250 numaralı saat. Resimlerim pek iyi değil bu sebeple fikir vermesi açısından internette bulduğum bir iki resmi de araya serpiştireceğim.

Resim

Resim

Resim

Sertifikamız.

Resim

Gösterişli kutu ve örtüsü. Bunu çok beğendim.

Resim

Resim

Resim

Saati ilk gördüğümde çok ufak geldi gözüme, resimlerden anlaşılmıyordu ve ben boyutlarına da rakamsal özelliklere de açıkçası hiç bakmamıştım.

Resim

Resim

Resim

Saat çok hafif, kolda hissetmiyorsunuz bile. Bugün ilk defa taktım iş yerinde ve baya da hoşuma gitti açıkçası. Yazın tişört şort veya günlük yaşamda takım elbise ile giyilebilir benim gayet hoşuma gitti. Butik üretim yapan kendi tarzları olan firmaları seviyorum ve Corniche de bunlardan birisi oldu. Fiyat/performans da tatmin edici, çok da fazla bir şey beklemiyorum mekanizma anlamında.

Bir tane de profesyonel resim koyayım.

Resim

İyi akşamlar.

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 20:51
Caner1983
hayırlı olsun

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 21:16
khef
Bir ara instagramda dikkatimi cekmisti. Cok şık bir saat, gule gule kullanin. :champ:

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 21:21
hozburun
Tebrikler, gayet basarili gorunuyor :champ:

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 21:24
Anesthesia
hayırlı olsun, güzel günlerinizde kullanın :champ: :champ:

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 21:32
Remre
Tanıtım için teşekkürler, hayırlı olsun saatiniz :champ:

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 21:38
zfr
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :champ: İnceleme ve fotolar için teşekkürler :thumbup:

Re: Corniche The Heritage Corsica 40 - Kutu Açılışı

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 21:48
raven
Hayırlı olsun :thumbup: