Mineral Cam
WR 100m
Neon Işık
29 Saat Dilimi
Pusula
Termometre
1/20 sn Kronometre (100 Kayıt)
Geri Sayım (1-60 Dakika)
5 Ad Alarm
Tam Otomatik Takvim (2099)
Hassasiyet: ±15sn/Ay
Kasa Çapı: 46mm
Ağırlık: 167gr

Saati alalı 4-5 ay oldu. Çok severek aldım ve severek kullanıyorum.
Genel anlamda görünümü çok hoş. Kadran içi geniş ve bezel kısmı dar bu benim hoşuma gidiyor. Ağırlığı başlarda rahatsız etti ama alıştım.
Özelliklerine gelince;
Bu saati aldığımda camlar hakkında pek fazla bilgim yoktu. Sonra biraz araştırınca aldığım için rahatsız oldum. Ama performansı inanılmaz başına çok şey geldi ama ne bir çiziği var nede göçüğü.
WR fazla test etme şansım olmadı. Sadece her hafta ılık su, sabun ve diş fırçasıyla temizlerim. Sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
Neon Işık gayet canlı ve okunaklı. 1sn ve 3sn arasında ayarlayabiliyorsun. Birde kol modu var; Saate bakmak için kolunuzu çevirdiğinizde otomatik yanıyor. Ama çokta gerekli değil gündüzde açılıyor.
29 Saat diliminde ist yok. Çokta kullanmadığım bir özellik.
Pusula gayet düzgün çalışıyor.
Termometre saat koldayken zaten doğru ölçüm alamıyorsun. Ama kolda olmadığı zamanda maalesef 5-10 derece şaştığı oluyor genel olarak.
Kronometre ve Geri Sayım çok kullandığım bir özellik değil ama işim düştüğünde, işimi görüyor.
Alarm 5 ad ayarlayabiliyorsun. Ama pek bir işe yaramıyor. Akıllı telefonlar veya masa saatleri varken pek kullanılacak bir özellik değil.
+ları;
Saati digital kısımdan ayarlıyorsun.
Tuş kilidi olması. (Işık tuşu dışındakiler çalışmıyor.)
Fiyatı.
-leri;
Neon ışık digital kısmıda aydınlatmalıydı.
Cam safir olabilirdi; Siyah kadran olduğunda yansıma ve okumada zor oluyor. (Leke tutma ve yansımadan dolayı)
Kollardaki Luminova zayıflığı.
Sürçü lisan ettiysem affola