26 Ekim de ebay dan siparis ettigim saatim d羹n sorunsuz sekilde elime ge癟ti.
Vintage pilot saatlerinden esinlenerek 羹retilen Citizen Avion un bal覺ca 繹zellikleri 繹yle.
Eco-drive.
12/24 Saat format覺 ve g羹n g繹stergesi.
Paslanmaz 癟elik kasa.
Kahverengi deri kordon.
Kasa 癟ap覺 45 mm.
Mineral cam.
10 bar su gecirmezlik.
Yurtd覺覺ndan kutusuz geldigi i癟in malesef tam bir kutu a癟ilisi gibi olmayacak ama saat severlere faydali olmasi ve heyecan覺mi paylamak adina bal覺覺 acmaya karar verdim.
Saat hakk覺ndaki yorumlarim ise su ekilde.
襤癟ilik olarak oldukca kaliteli. Deri kordon biraz kalin ancak kullanimda bir zorluk getirmiyor. Ayrica saate g羹zel bir hava kat覺yor. 襤nternetteki yorumlarda saatin kordonu pek beenilmemi ama ben bir eksiini g繹rmedim.
A覺rl覺k olarak gayet baar覺l覺 kolumu hi癟 yormad覺.
Kasa 癟ap覺 b羹y羹k olmas覺na ragmen ince olan bilegimde gayet g羹zel durdu. Sadece tepe biraz iri g繹r羹n羹yor.
En d覺ta bulunan dakika g繹stergeleri haki renkte ortadaki saat g繹stergeleri turuncu ve en icteki saati g繹steren g繹stergeler yine haki renkte olmakla beraber 羹st 羹ste 羹癟 kat olan kadran ise siyaha yakin koyu gri renkte ve bence cok g羹zel bir uyum sergilemekte.
Saatin okunmas覺 oldukca kolay olmakla beraber l羹me sadece akrep ve yelkovanda var.
Saniyeyi g繹steren kol ise saniyelerin tam 羹zerinde duruyor ki benim 繹nem verdiim bir durum.
Sonu癟 olarak aviator tarzi saatlerden holananlar i癟in giri seviyesinde baar覺l覺 bir model olduunu deerlendiriyorum.
Herkese keyifli haftasonlar覺.