D羹n akam tamamen farkl覺 bir modeli incelemek i癟in gittiim saat d羹kkan覺ndan bu g羹zellii al覺p 癟覺kt覺m

Ben genel olarak kalite ve i癟ilikten olduk癟a memnun kald覺m. 襤nternetteki 羹r羹n g繹rsellerinin saatin kalitesinin hakk覺n覺 tam olarak vermediini s繹yleyebilirim. Saatin ger癟ekte nas覺l durduunu merak edenler i癟in farkl覺 a癟覺lardan birka癟 foto 癟ekmeye 癟al覺t覺m.

Saatte beendiim 繹zellikler:
Sapma: D羹nden bug羹ne g羹nde yakla覺k +4 sn. sapm覺. Sapma konusunda imdiye kadarki t羹m saatlerimde ansl覺yd覺m. Bu saatte de 繹yle oldu

Rengi: Rengi kesinlikle 癟ok baar覺l覺. Kadran覺n ve bezelin renkleri birbiri ile her 覺覺kta uyumlu duruyor. Yeil ne 癟ok g繹ze al覺yor, ne de srpd33'ler gibi 繹l羹 duruyor.
Tepe: Bu segment i癟in yeterince yumuak. Tak覺r tukur metal sesleri gelmiyor

Lume: Bence gayet yeterli

Kadran: Y羹ksek indisler, indislerin renklerini ve b羹y羹kl羹klerini 癟ok baar覺l覺 buldum. 襤ndislerin sar覺s覺 yeil kadran 羹zerinde hi癟 abart覺l覺 deil ve 癟ok g羹zel duruyor.
Kutu olduk癟a sade. ok yer kaplam覺yor. te yandan kutudan 癟覺kart覺rken kutuyu yan tutmak gerekiyor. Yoksa ufak heyecanlar yaamak m羹mk羹n lol
Gelelim saatin olsayd覺 daha iyi olurdu dediim eksikliklerini. Saatin hakk覺n覺 yememek ad覺na unu da belirteyim, aa覺daki 繹zelliklerden biri veya birka癟覺 olsayd覺 saat tamamen baka bir segmentte ve fiyat aral覺覺nda olurdu.
Bilezik ortalama. Linklerin kenarlar覺 yumuak ver rahats覺zl覺k vermiyor. te yandan toka pres metal olmasa daha iyi olurmu.
Kilitli tepe yok ve su direnci 100m. Benim i癟in b羹y羹k bir eksiklik deil. El y覺kama, saati muslukta y覺kama, y羹zme ve hafif dal覺lar benim i癟in yeterli. te yandan kilitli tepe ve 200m'ye de hay覺r demezdim

Safir cam ve seramik bezel. Bu 繹zellikler olsayd覺 saat tamamen farkl覺 bir segmentte olurdu. te yandan ayn覺 fiyat s覺kalas覺nda ve benzer mekanizmalar ile bu 繹zelliklere sahip microbrand saatler bulmak m羹mk羹n.
Herkese selamlar