Ah keke omega olsa
Oris de hen羹z deil ama bir sonraki aamada bi oris big pointer hedefim var bakal覺m.
Seiko da deil. Seikoyu 癟ok severim forumdan bilinir 癟ok癟a Seiko kulland覺m ve koleksiyonumu k羹癟羹lt羹rken 羹癟 tanesini hala korudum.
Japon saatlerini 癟ok severim uzun zamand覺r akl覺mda bir orient vard覺. 襤lk etapta bej kadran bi bambino 癟ok istedim fakat bi t羹rl羹 olmad覺.
Sonras覺nda 癟覺kan bu g羹mr羹k vs mevzuatlar覺ndan sonra art覺k elimi 癟abuk tutmaya karar verdim ve koleksiyonuma bir adet orient katt覺m.
Gerek safir kristal cam gerek malzeme kalitesi gerek beni benden alan kadran rengi gerek in house mekanizmas覺 sebeplerinden tahminlerden birini doru 癟覺karan bir orient kamasu k覺rm覺z覺 kadran koleksiyonuma katt覺m.
Saat ger癟ekten malzeme kalitesi i癟ilik olarak kusursuz. In house mekanizma 42mm kasa 癟ap覺 safir kristal cam覺 ile harika bir Japon saati.
Tapatalk pro 羹yeliim olmad覺覺 i癟in fotoraflar覺 dier postlara ekleyeceim umar覺m admin arkadalar flood i癟in k覺zmaz.
Son olarak bu saat ger癟ekten kurlar vs y羹z羹nden olan nispeten y羹ksek fiyat覺na ramen fiyat覺n覺n 羹st羹nde kalite sunan bir saat.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi