襤lk otomatik saatimi sat覺n ald覺m ve bunu deerli forum 羹yeleriyle paylamak istedim. Bir ka癟 g羹nd羹r kullan覺yorum bu k覺sa tecr羹bemle saatten bahsedecek olursam teknik k覺s覺mlardan balamak istiyorum;
ap - 40 mm
Kal覺nl覺k - 11.8 mm
Uzunluk - 45 mm ( balant覺 k覺sm覺ndaki ilk bakla hari癟)
st y羹zeyde f覺r癟alama bir i癟ilik bulunuyor harici cilal覺 癟elik y羹zeyden oluuyor.
5 ATM Su ge癟irmezlik mevcut.
Safir cam.
Normal tsuyosadan farkl覺 olarak tepe biraz daha b羹y羹t羹lm羹 durumda bileziin orta baklalar覺 daha geni ve baklalar aras覺 boluk artm覺 durumda bu beraberinde ekstra bir ak覺kanl覺k kat覺yor bilezie bileinizde sizi yormuyor b繹ylece. Yeni bileziin tokaya doru daralmas覺 normal tsuyosaya g繹re daha az b繹ylelikle bilezik birazc覺k daha enli duruyor.
Kelebek tokaya sahip olduu i癟inde klipste ince ayar bulunmamakta bunun yerine bilezie k覺sa ve uzun baklalar ekleyerek bu sayede ince ayar yap覺lmas覺na imkan salan覺yor. Kolay kay覺 takma 癟覺karma eklentisi bulunuyor. Small second modelinde 8322 miyota mekanizma kullan覺lm覺 ve 羹zerine yap覺lan erit desenleriyle normal tsuyosadan g繹r羹n羹 a癟覺s覺ndan 癟ok daha g羹zel bir g繹r羹n羹me sahip olmu.
60 saat g羹癟 rezervi sunan bu makine bence gayet yeterli durumda.
Daha 繹nce forumda dan覺t覺覺m Seiko SSK 003 modeliyle bu saat aras覺ndaki tercihim small second dan yana oldu bu se癟imden gayet memnun durumday覺m. Dilim d繹nd羹羹nce kendi fikirlerimle bu saatten bahsetmek istedim. Bu yaz覺y覺 okuyan herkese 癟ok teekk羹r ederim. Sal覺cakla kal覺n.