襤lk s覺f覺r dress saatim lakin kutusu yok bu nedenle TSFde kutusuz kutu a癟覺l覺覺 yapan san覺r覺m ilk ben oluyorum san覺r覺m [emoji5]
Saatim eski bir 羹retim san覺r覺m 2013 y覺l覺 olmal覺. A. Lange & Sohne Saxonia Moon Phase modelinin homeage versiyonu. Big date, small second ve moon phase 繹zellikleri var. Arka kapak transparan. er癟eve cilali, kasa etraf覺 f覺r癟alanm覺 y羹zeyli bir 癟elie sahip. Akrep ve yelkovan uzunluklar覺 kadrana oranla uygun uzunlukta, zarif ve ince bir yaprak formundalar. Tarih penceresi gayet b羹y羹k, okunakl覺 ve deitiinde kadran penceresine iyi ortalan覺yor. Kurma kolunun (tepe) hemen alt覺ndaki 4 y繹n羹ndeki buton ay faz覺n覺 ayarlamaya,10 y繹n羹ndeki buton ise tarih penceresini deitirmeye yar覺yor. 襤ndeksler kabartmal覺 ve iyi hizalanm覺. 襤ndeksler Romen rakaml覺 olsayd覺 saatin ruhunu daha iyi yans覺tabilirdi ve daha 癟ekici bir kadrana sahip olurdu d羹羹ncesindeyim. Kadran覺n 44 mm 癟ap覺, bezelin incelii ile bir araya geldiinde kadran gayet okunakl覺 oluyor. Saatin en 繹nemli 繹zellii ay evresi; Alt覺n tozundan aplike edilmi Ay ibreler gibi koyu mavi g繹ky羹z羹ne tam oturuyor yine alt覺n tozundan aplike edilmi y覺ld覺zlarla bir denge i癟erisinde. Saniye ibresinin ak覺kan ve hissedilebilir g繹r羹lebilir ile y覺ld覺z覺n hareketsizlii aras覺ndaki kar覺tl覺k, resme 繹zel bir zamansal boyut kazand覺rm覺. Hafif kavisli bir cama sahip olduu i癟in saat kolda iken darbelere ve s羹rtmelere dikkat etmek gerekiyor. Netice itibariyle bu fiyat band覺nda abu 繹zellikler ile denenebilir bir saat. S羹r癟-羹 lisan ettiysem af ola.
TEKN襤K ZELL襤KLER襤
Makine: Seagull ST2528 3 Hz (21.600 BPH)
G羹癟 rezervi: 48 saat
al覺ma ekli: Otomatik ve kurmal覺
Lug aral覺覺: 22mm
Lug to lug: mm
Kasa 癟ap覺: Tepe dahil 45 mm, hari癟 42mm
Kasa kal覺nl覺覺: 14 mm
Kasa malzemesi: 316L 癟elik
Cam: izilmeye Dayan覺kl覺 Mineral Kristal
Su ge癟irmezlik: 3 ATM (30 metre) el y羹z y覺kama, hafif yamur.

TECNO CL6 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi