Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar artık bende otomatik saat dünyasına girmiş bulunuyorum Başlangıç saati olarak çogu kişinin seçimi olan seiko 5 serisini seçtim bende.Saatin modeli Seiko 5 Sports SNZH63.Biraz saatten bahsedicek olursak.Saat 43 mm çapa,12 mm kalınlıga ve 23 taşlı 7S36 makineye sahip.Saatte Hardlex Crystal cam kullanılmış.Saat hakkında çok fazla söze gerek yok zaten internette yeterince bilgi mevcut şimdi sıra resimlerde.
Çok güzel, şık ve temiz bir model. Bende de SNZG85K var. Dayanıklı mekanizma ve kasaya sahiptirler. Güzel günlerde kullanın. Bu arada nereden ve ne kadara almıştınız acaba??
Seiko 5'ler içinden en doğru seçimi yapmışsınız. Benim de çok hoşuma gidiyor bu kasa. Bunun birde dış kasasının üstü siyah olanı var, o da ayrı güzel. Güle güle kullanın (:
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44