Kutuyu a癟t覺覺m覺zda kal覺nca bir kullanma kllavuzu 癟覺k覺yor sinir edende bu kal覺nl覺k yap unu 2 dil gitsin!

Kullanma k覺lavuzunu h覺zl覺ca kenara att覺ktan sonra alt覺nda gayet g羹zel duran ve houma giden tahta bir sanduka veya muhafaza eklinde ki kutu i癟in bu paraya bu kadar olur dedim daha iyisini beklemek zaten sa癟ma olurdu.

Saat gayet hafif silikon kay覺tan bir fark覺 yok diyebilirim titanyum bileziin renk ge癟ileri ve uyumuda hi癟 fena deil zaten saati dada diilde i i癟in kullanma sebeplerimden biride bu rakamsal g繹sterimler gayet net 覺覺k fena dei iinizi g繹r羹yor eksilerinden biri saat tular覺 fazla sert basmada biraz g羹癟 gerektiyor ve bu t羹r saatleri kullanmayan biri i癟in anlamak ve hemen ileyie getirmek kolay deil saatin 繹l癟羹leri gayet yerinde kola oturmas覺 hareket kabiliyetini k覺sm覺yor kullan覺lan malzeme fiyata g繹re baar覺l覺

Kolda resimleri ve moda olan kitapla resmi de es ge癟medik gece i癟in 覺覺kl覺 bi 癟ekim yapmak isterdim ama maalesef olmad覺..Sonu癟 olarak ben bu saati doa sporu yapmak i癟in diil baz覺 繹zelliklerinide kullanabilirim diye ald覺m

Bu arada benim bu saati alacakken teredd羹de d羹羹ren dier saat resmide aa覺da sizin fikirlerinizide merak adiyorum

PRG-240-7DR
Tam Otomatik I覺kl覺 Zemin Ayd覺nlatma:Fena diil
Pusula :Gayet baar覺l覺 anlamak basit
Rak覺m l癟羹m羹:
Barometrik Bas覺n癟 l癟羹m羹
Is覺 l癟羹m羹
G羹ne Enerjisi:Bu 繹zellii en iyi taraf覺 pil derdin yok
ift LCD Ekran
D羹nya Saatleri
G羹ndoumu ve G羹nbat覺m覺 G繹stergesi
24 Saatlik Kronometre
Geri Kronometre