Fiyat kalite kiyaslamasinda bana göre en başarılı markalardan biri.Su anda iki adet Oris im mevcut fakat tüm koleksiyonumu Oris e bile cevirebilirim o kadar sevgi ve hayranlik besliyorum bu markaya.Merakla bekliyorum bende gelismeleri
65 cidden efsane olur, Aquis de çok leziz olur, ne olursa güzel olur
Forum zaten kalabalık, gitgide kalabalıklaşıyor. Farklı tarzlarda, farklı yaşlarda, farklı ilgi alanları olan bir stadyum dolusu adam düşünün bunların tamamının ortak noktada buluşmasının zaten imkanı yok. Tasarımda emek verecek herkese güvenim tam. Eminim harika bir model ortaya çıkacak ve çıktığı gibi de tüketilecek.
Bence, iki model arasındaki teknik farklılıkları da konuşmalıyız. Örneğin, Aquis 300 m diver, SixtyFive 100 m. Aquis seramik bezel kullanırken diğeri aluminyum(estetik açıdan vintage görünümünü ben de çok seviyorum) ayrıca SixtyFive'ın bezel çerçevesi DLC kaplama ki bence SS olması daha hoş olurdu. Yüzey alanı küçük olmasına karşın DLC kaplamanın ufak temaslarda bile kavlayabildiğini gördüm, aluminyum bezel ile birlikte hassas kullanım gerektirecektir. Cam konusu, ikiside sapphire crystal biri ekstra curved. Curved hem vintage havasını daha iyi yansıtıyor hemde görüntü olarak çok daha hoş. Kullanımda sapphire olmasına rağmen dikkat edilmeli. Teknik açıdan üstün Aquis'in bir adım önde olmasını isterim.